Проблем с куест рудник ?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
lorasg
Новобранец

Проблем с куест рудник ?

#1 Мнение от lorasg »

Здравейте,
Имам проблем с куест намери рудник. Значи моя поучвател ми извести още на 15.11.12 в 12.29, че е намерил рудник.Обаче куеста продължава да седи отворен. Аз ли нещо не съм разбрала или има още нещо, което трябва да се направи? Благодаря за отделеното време и лек ден. Popoland 51-22-41
Аватар
ramidora
Магистър

Re: Проблем с куест рудник ?

#2 Мнение от ramidora »

Научете се да ползвате снимков материал в подкрепа на твърденията си!
Можеше да покажете само съобщението от известието на проучвателя си
В крайна сметка , смятам че администратора ни не е медиум за да повярва безприкословно на думите Ви, дори и твърдението Ви да е вярно
И едно уточнение
Правете разлика между "Рудник" и "Открит рудник"
Това са различни по вид външни владения
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

lorasg написа:Здравейте,
Имам проблем с куест намери рудник. Значи моя поучвател ми извести още на 15.11.12 в 12.29, че е намерил рудник.Обаче куеста продължава да седи отворен. Аз ли нещо не съм разбрала или има още нещо, което трябва да се направи? Благодаря за отделеното време и лек ден. Popoland 51-22-41
Качете, моля, във форума скрийншот на съобщението от проучвателя или изпратете го на администрацията по игровата поща. На скрийншота трябва да се виждат дата и време.
lorasg
Новобранец

#4 Мнение от lorasg »

Здравейте, в енциклопедията поне аз не намерих, че има разлика между открит рудник какъвто е моя и просто рудник. Приемам забележките като играч, който играе от няма и 20 дни и благодаря за тях.
За сметка на това не смятам, че съобщението ми заслужава тона Ви. Считам, че ако тази работа не Ви е приятна Рамидора, защото не сме всички ИТ специалисти трябва да помислите да се преориентирате. Ще кажа само, че ако не беше писмото на Траян просто нямаше да си хабя нито парите, нито времето да играя на игра, в която когато имаш въпрос се държат по този начин! Ако обърнахте внимание питах дали аз не съм сбъркала нещо, което означава, че не обвинявам никой за нищо и агресивния Ви тон е повече от неуместен! Както и да е, забелязх, че това Ви поведение е система към всички играчи, което според мен не Ви носи ползи, но това си е ваше решение. Не е моя работа да Ви уча на комуникация, нито на поведение към клиенти каквито са всички играчи!
Благодаря на Траян за пояснението какво се очаква да кача, предполагам, че след като има разлика между открит рудник и рудник за това куеста не е изпълнен. Пращам скрийншот понеже колежката Ви ме обвини едва ли не в измислици и лъжа, което много ме засегна и моля да й поясните, че не всички, които играят игри са на 5 години и ще приемат подобно поведение за нормално. Смятам, че всички сме възпитани хора и след като от нас потребителите се очаква уважение следва и ние да получаваме същото отношение в обратна посока.
Благодаря и приятна вечер
Прикачени файлове
Заснемане.JPG
Аватар
ramidora
Магистър

#5 Мнение от ramidora »

Уважаема lorasg, аз НЕ съм част от екипа на форума
Играч съм също, като Вас.
Можете да ползвате легендата във форума, за да се ориентирате според цвета и званията
legenda.jpg
legenda.jpg (11.54 KiB) Преглеждано 11118 пъти
Подобни теми на Вашата, вече бяха разглеждани във форума
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=59
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=225
А, колкото до видовете външни владения
тази връзка, ще Ви отведе до Енциклопедия, където можете да откриете нужната Ви информация
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Outer_estates

П.П. Интересно, кога намерихте време да забележите и определите поведението ми, като систематично към всички играчи
Но не си направихте труда, да прегледате форума за сходни теми и не потърсихте необходимата Ви информация в Енциклопедия
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
lorasg
Новобранец

#6 Мнение от lorasg »

Мерси сега вече ми се изясни разликата.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”