, ако някой има нужда от мен , да пише ЛС
драснах, но само един редjunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да драсне 2 реда
 а около мен нещо само врагове даже тия които са от мойта раса
 а около мен нещо само врагове даже тия които са от мойта раса  за клан ми е рано още но поне приятелчета да мога да си намеря.
 за клан ми е рано още но поне приятелчета да мога да си намеря.as imam nujdajunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да пише ЛС
imam nujda ot sajuznik a i sam nova o6te ne razbiram igratailiqna написа:as imam nujdajunglegirl написа:много покани изпратих без резултат, ако някой има нужда от мен , да пише ЛС

ами щом развия утре дишломацията можем да станем приятел4ета и съюзнициjunglegirl написа:ами едничко ми трябва светло елфче или рицарче
 аз съм още малко рицарче
 аз съм още малко рицарче 
de4koo написа:ами щом развия утре дишломацията можем да станем приятел4ета и съюзнициjunglegirl написа:ами едничко ми трябва светло елфче или рицарче
аз съм още малко рицарче

в дипломатическия пишеш имеde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq

координатите на даден играч се намират много лесно, просто натисни купата горе в ляво и после напиши ника на играча и ти излиза къде се намираde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq

), но да има тежки доспехи да ми предложи съюз.
 ), но да има тежки доспехи да ми предложи съюз. 
ami gotovo ve4e imash pokana za syuzjunglegirl написа:в дипломатическия пишеш имеde4koo написа:e to ok ami dai kordinati 4e kade i kak da te tyrsq

Там е работата, че аз го питам ,а той е в медийно затъмнениеdidko1970 написа:като за начало няма ли да питаш съюзника си дали иска да нападнете някой
а заместника замества- ако те няма може примерно да ти поръча армия,като види че не строиш
 Затова попитах, дали става без негово съгласие
  Затова попитах, дали става без негово съгласие  

Точно същия ме е поканил за заместник, но пак не мога без да питам
намерих сиdidko1970 написа:май ти трябва нов съюзник
 само чакам да изкара някоя и друга наука
 само чакам да изкара някоя и друга наукаБез неговото съгласие не може да стане. Трябва да се присъедини към вашето нападение, за това има отделна мисия, която се нарича Съвместна атака, ето и статията за нея:vili4 написа:Там е работата, че аз го питам ,а той е в медийно затъмнениеЗатова попитах, дали става без негово съгласие