арт 3 за унищожаване на архируина
-
- Новобранец
арт 3 за унищожаване на архируина
Добър ден отново на администрацията . Явно тук не важи правилото 48 часа за отговор от вас .Чакам отговор все още на въпроса защо не ни се полагат артое на мен и лаура2012 като сме унищожили архируина месец юли по точно 19 ти юли в 22 часа и 09 мин .След този случей изрично съм ви питал дали да пиша във форума и вашия отговор беше че ще ни бъде призната тази 7 ца и ще ни бъдат дадени артове.Сега чета други неща тук това двойни стандарти ли са от ваша страна или има някакво лично отношение.Пиша и тук търся си артовете просто и си чакам отговора все още .
-
- Мениджър Тех. поддръжка
Re: арт 3 за унищожаване на архируина
Според нашите данни не сте посочили администрацията в играта, че Архируината беше унищожена преди повече от три месеца.
Според правилата на играта, в този случай рахказът няма да се брои.
-
- Новобранец
Re: арт 3 за унищожаване на архируина
унищожени руини от моя милост и лаура2012 има 2 едната декамври 2018 година за която изобщо не сна побликъвали нищо поради факта че претърпях сърдечн операция и се възтановавах няколко месеца операцията претърпях след удъра по архируината.За 2 рата унищожена архируина през 7 ми месец 2019 година разказах е рамките на 3 те месеца.Не съм знаел ,че трябва да напиша датата на унищожаванео в заглавието на разказа .Ако знаех щях да го напиша.Все още играта ни дължи артове на ен и лаура 2012 за 2 рата архируина .За моя радост ударих и 3 та архируина с лорд кейн .За нея нямам претенции арта ми е в играта.В условията на играта не пише ,че само за първата архируина се получава арт по подразбиране е .че за всяка архируина трябва да се получава артефакт независимо кой е унищожителя .Чакам развитие за 2 рата си архируина унищожена от мен и лаура2012 .Благодаря за внимнието и приятни забавления от мен daniboy2.mohabbatman написа:Според нашите данни не сте посочили администрацията в играта, че Архируината беше унищожена преди повече от три месеца.