Относно нарастваш проблем с липса на руини5 и 6
-
- Новобранец
Относно нарастваш проблем с липса на руини5 и 6
Липсата на руини 5 и 6 вече е масов проблем и засяга оцеляването на акаунтите и клановете.Тъй като решение не е намерено , а проблема продължава да се задълбочава, реших да отворя отново темата .Моля потърпевшите да отразят мнението си и да настояват за отстраняване на проблема.
-
- Капитан
Re: Относно нарастваш проблем с липса на руини5 и 6
То това не е проблем на администрацията, а точно обратното - ЦЕЛ. Ако се откажат развити играчи, те си мислят, че ще се появят нови шаранчета да нанизват повече перлички 

-
- Новобранец
Доста играчи вече се отказаха. Явно няма да се реши този проблем в S2. Като няма руини - няма ресурс, като няма ресурс- няма развитие. Спираш да правиш армия иначе няма с какво да я храниш, а като е невъзможно развитието в играта защо изобщо да играем???
Все пак една игра би трябвало да се играе за удоволствие, а не да си трошим нервите, заради това че армията ми гълта примерно 100к злато на час, а за 3 дни съм намерил общо една 5ца, една 6ца и всичко друго 1ци, 2ки, 3ки и 4ки, с 45 автоматични проучватели. Плащаме с перли, чистим малките руини, а на другият ден пак е пълно с тях. Случвало ми се е да проучвам едно и също кралство няколко пъти, в което няма нито една руина и пак нищо не излиза и след това се зарива с малки руини.
Аз лично познавам поне 6 човека, които се отказаха в последните 2 месеца. И това бяха добри играчи сюзерени с що-годе развити акаунти и армии....
Все пак една игра би трябвало да се играе за удоволствие, а не да си трошим нервите, заради това че армията ми гълта примерно 100к злато на час, а за 3 дни съм намерил общо една 5ца, една 6ца и всичко друго 1ци, 2ки, 3ки и 4ки, с 45 автоматични проучватели. Плащаме с перли, чистим малките руини, а на другият ден пак е пълно с тях. Случвало ми се е да проучвам едно и също кралство няколко пъти, в което няма нито една руина и пак нищо не излиза и след това се зарива с малки руини.
Аз лично познавам поне 6 човека, които се отказаха в последните 2 месеца. И това бяха добри играчи сюзерени с що-годе развити акаунти и армии....
-
- Новобранец
е то това май е целта да се из по откажем като си се развил вече не наливаш пари за перли следователно не им трябваш 

-
- Новобранец
Тотална липсата на руини 5 и 6 вече е голям проблем и засяга оцеляването на акаунтите .
Не мога да ги разбера защо не пускат поне руини.
Според мен единственото е да се дават пари за снятия.
Моля някои от администрация да вземе да напише някои ред.
Не мога да ги разбера защо не пускат поне руини.
Според мен единственото е да се дават пари за снятия.
Моля някои от администрация да вземе да напише някои ред.
-
- Новобранец
Хаха!
Тате ще ми купи колело... ама друг път...
Жалка история...
Тате ще ми купи колело... ама друг път...

Жалка история...
-
- Новобранец
Здравейте да питам админите къде ви са руините 5 и 6 че вече 4 ден ги няма никакви как според вас как ще я караме като няма руини ми е много интересно вземете се в ръце и направете нещо по въпроса така не може да се кара
Последно промяна от pavlin01 на 10 Сеп 2015, 00:20, променено общо 1 път.
-
- Новобранец
ами сваляйте звездите -малки има бол 

-
- Новобранец
Аз нямам подобен проблем - имам в изобилие 5-ци и 6-ци. Проблемът е, че не ми позволяват да ги бия, защото били в частното владение на "богоизбраните". Корумпираните админи не искат да помогнат да се спре тази порочна практика да има частни парцели, взаимно-спомагателна каса със знамена и езера и т. н. Дайте да премахнем частната собственост в земята на "My Lands" извън градовете и ще помогна на всички борци срещу робовладелството да имат винаги в изобилие големи руини.
Открий корупцията в "My Lands"
http://www.wac345.blogspot.com
http://www.wac345.blogspot.com