Такса 1 $
-
- Новобранец
Такса 1 $
Здравейте! Искам да изразя своето разочарование относно "единственото задължително плащане от символическа сума 1 $" Принципно не мисля, че си струва кой знае колко да се пръскат пари за глупости, но очевидно щом пиша темата съм преценил, че бих пропилял този 1 $, за да продължа да играя. Хубаво де - чрез СМС не се получава, което е най-удобния вариант като цяло... писах на администрацията, но бърз отговор... даже и отговор изобщо не очаквам. Играх играта преди 6 години и смея да твърдя, че беше супер, сега нищо не се е променило кой знае колко, освен "превенцията срещу мултиплициране", което всъщност е способ за отказване на нови и мотивирани играчи да продължат да играят! Според мен има по-адекватни методи да се предотврати мултиплицирането и със сигурност този " символически 1 $ " е просто алчна нотка от страна на собственици/ админи... много жалко, игричката е хубава, но такива дребни неща могат да убият кефа на новодошлите играчи. Лек ден на всички!
-
- Капитан
Re: Такса 1 $
напълно съм съгласен трябва да има някакъв срок за престой на съответните звезди и след това акк да се трие това е доста по добра срещу мултиплицирането и създаването на акк с който само да си тъпчеш злато .престоя на 1* трябва да е за не повече от месец за мене после ако не е се развива играча то явно и няма желание да играе тъй че акк да се трие
-
- Новобранец
Re: Такса 1 $
Как точно става заплащането на този един долар,защото явно и мен ме чака същото.