Това уговорена битка ли е или не????????
- Targaryen1
- Новобранец
Това уговорена битка ли е или не????????
Моля всеки който си прави труда да влиза и разглежда форума да изкаже своето мнение!!!
Това уговорена битка ли е или не???
И ако може някакъв коментар....благодаря предварително!!!
Това уговорена битка ли е или не???
И ако може някакъв коментар....благодаря предварително!!!
- Прикачени файлове
-
- уговввв.jpg (169.98 KiB) Преглеждано 18169 пъти
- Nomad1
- Новобранец
Re: Това уговорена битка ли е или не????????
Ами никой не ти отговаря,ясно е че е никой не го вълнува някакъв си доклад от преди мноого мноого време или пък е страхотно трудно да се прецени 

- Targaryen1
- Новобранец
Тази битка погледната от наблюдаващи те администратори е чиста и няма нарушения на правилата,
и дума не може да става за блокиране на участващите.
Атаката е в столицата където има възкрес на макс в добавка с отстъпник и без герой и тн и тн.
Вероятноста това да стане случайно е същата като да удържа солено езеро в същото кралство на случилата се битка.
и дума не може да става за блокиране на участващите.
Атаката е в столицата където има възкрес на макс в добавка с отстъпник и без герой и тн и тн.
Вероятноста това да стане случайно е същата като да удържа солено езеро в същото кралство на случилата се битка.
-
- Новобранец
Аз няма да пиша за да не бъда наказан 

-
- Оръженосец
Нали знаете за българските казани в ада, само те са без дявол пазач. Всеки път, когато някой успее да си подаде главата, друг българин го връща обратно, няма нужда от пазач.
Голям рев за тея уговорени битки, все едно не го правят всички. Хайде вдигайте опит на героя от руини 20 години, играчи ...Как минахте куеста кървава мъст, как взехте първите премиуми, как героите ви са по 30-50 ниво, не един а всички?
Да оставим опита настрана, как се прави 2-5-10 млрд. фракция от светъл играч на сървър с 5 тъмни?
Лицемери ...
Голям рев за тея уговорени битки, все едно не го правят всички. Хайде вдигайте опит на героя от руини 20 години, играчи ...Как минахте куеста кървава мъст, как взехте първите премиуми, как героите ви са по 30-50 ниво, не един а всички?
Да оставим опита настрана, как се прави 2-5-10 млрд. фракция от светъл играч на сървър с 5 тъмни?
Лицемери ...
- Targaryen1
- Новобранец
Тук става дума за сортираното блокиране,какви лицемери те гонят и какви лицемери бълнуваш?
В рамките на няколко дена две идентични битки в таверната...за едните 10 дена бан за другите не!
И в двата сървъра някои играчи ги блокират за почти всяка уговорена битка а други с абсолютно идентични не!
Аз лично съм за отмяна на банването при уговорка или да се банват абсолютно всички.
А някой с по над 2 милярда фрак даже не знаят какво означава това блокиране на акаунт.....
В рамките на няколко дена две идентични битки в таверната...за едните 10 дена бан за другите не!
И в двата сървъра някои играчи ги блокират за почти всяка уговорена битка а други с абсолютно идентични не!
Аз лично съм за отмяна на банването при уговорка или да се банват абсолютно всички.
А някой с по над 2 милярда фрак даже не знаят какво означава това блокиране на акаунт.....
-
- Капитан
Kакво и е на битката!? Анексис бие другия играч, граби му и ресурса? Ако може да кажеш кое е нередното. Не бие само лекари и/или магове. А и защо не питаш собствениците на играта, защо е сложена тази специализация "клирик" лично за мен е излишна, но ако не е за бързо правене на лечители и размяна нека да кажат защо са я измислили?
- Targaryen1
- Новобранец
Ама и ти направи супер изказване ... граби му ресурси
е ай стига ве!!! Не може да го вярваш че нещо се граби тук.
Изобщо не ме вълнуват и интересуват участващите в тази на 100% уговорена битка,
пълно е с подобни и аз не съм против даже съм за1!!!
Но хайде всички уговорки да се толерират така и в двата сървъра...без бан!

-
- Новобранец
О велики борецо за справедливост таргариен1...естествено със малка буква защото нямаш даже доблест да пуснеш темата с реалния ти акаунт ами се скатавашTargaryen1 написа:Ама и ти направи супер изказване ... граби му ресурсие ай стига ве!!! Не може да го вярваш че нещо се граби тук.
зад един играч на 2*. Колко бой си ял от Анексис че сега яростно го плюеш. Само него и никой друг. Армия ли ти е бил или Граал ли ти е взел....
Велики борецо за справедливост...къде беше когато преди известно време направих тема за "твои хора". Там тиху тук иху. Или по скоро..."Га яди кифтетата цели ни рива, га яди шницелите напреки па ни рива. Са ривеш....." ...хайде да не продължавам че и малки деца четат сигурно форума.
- Targaryen1
- Новобранец
Ха ха
поредната празна глава се обади,еее това вече наистина не го очаквах.
На теб пък ти се привиждат кюфтета,бълнуваш за шницели и те гонят граали.
Никога..ама никога не съм играл а и никога няма и да се заиграя в Бакар.
Имам сравнително добър акаунт в Архон и трябва да съм пиян или луд да го зарежа и да дойда при вас.

Имам сравнително добър акаунт в Архон и трябва да съм пиян или луд да го зарежа и да дойда при вас.
-
- Новобранец
Targaryen1 написа:Ха хапоредната празна глава се обади,еее това вече наистина не го очаквах.
Сподели кой си в Архон , и там познаваме "тоя/оня" . Туко виж ти "уговоря" и там една битка

Или само ше си избиваш комплексите зад фейк профил - срамно е , позорно е , не знам още как да ги описвам такива като теб.
Що се отнася до битката не мога да разбера мисълта ти. Значи ли ,че ако бия някой трябва да е 100% без жертви , смисъл ако ми изпадне момент да издебна играч от топ 5 (визирам най-вече играч номер 3

-
- Новобранец
смисъл ако ми изпадне момент да издебна играч от топ 5 (визирам най-вече играч номер 3
)
Айде, чакам те. Рискуваме да ни блокнат след като така открито показа "чувствата" си към мен, но какво е едно блокиране пред любовта

- Targaryen1
- Новобранец
Aneksis пишеш за някакви въображаеми издебвания,поносими калкулатори общо взето пълни безсмислици.
Изплю ми се безпричинна в единия град а аз в един твой,нямам време да се занимавам и с теб.
Поогледах малко как се разиват нещата из Бакар и ми е страхотно интересно как ли точно ще го издебнеш които и да е топ играч.
Значи първо трябва да си направи град много близо до столицата ти и да отстъпник и да си скрие героите и тн и тн...успех с издебването.
Изплю ми се безпричинна в единия град а аз в един твой,нямам време да се занимавам и с теб.
Поогледах малко как се разиват нещата из Бакар и ми е страхотно интересно как ли точно ще го издебнеш които и да е топ играч.
Значи първо трябва да си направи град много близо до столицата ти и да отстъпник и да си скрие героите и тн и тн...успех с издебването.
-
- Оръженосец
Нищо и няма на битката, всичко е в реда на нещата.
А относно номер 3 - бой по него, и аз съм му хвърлил око
А относно номер 3 - бой по него, и аз съм му хвърлил око