Развитие на новите играчи и има ли място за такива въобще?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
OvivO
Новобранец

Развитие на новите играчи и има ли място за такива въобще?

#1 Мнение от OvivO »

1.Нови играчи задържат ли се в играта?
2.Приходи от покупка на Перли има ли ?
3.Има ли феърплей в играта?

Започнах играта преди месец влязох в клан всичко както си трябва.В един момент обаче целия клан започна да реве как може толкова бързо да вдигам ниво и тн.Доста странно ми изглеждаше всичко това но понеже принципно винаги се развивам по бързо от всички си помислих ,че в мен е проблема.Сега вече след 3 седмици игра и злощастно стигане на 5 ниво разбрах за какво иде реч.В тая игрица съжителстваме играчи от 6-7 години и играчи като мен на няма и месец.Разбира се старите играчи са си поделили територията в което няма лошо.Проблема е ,че новите нямат никакъв шанс да наваксат тази разлика.За това новите играчи ги принуждават да играят на 3-4 ниво месеци наред ,че и години.Цари някакъв всеобщ мир в тази уж бойна игра.Гледайки най добрата битка за деня ми идва да пукна от смях на 21-ви Февруари тоя месец на БИТКАТА НА ДЕНЯ представлява как някакъв убил на друг 2 носача! Сериозно военна игра ли казахте?Някаква ферма да играя все три прасенца ще ми умрат а тука 2-ма носача.

Отговор на въпрос 1:
Ами не се задържат нови играчи.Защо да го правят?Шанс да се преборят със старите няма.Те вече са разпределили всичко и са във всеобщ мир който за нищо на света не се разваля.Да седят 4 ниво с буквално 1 шепа армия 2 години едва ли е най готиното нещо на света.Колкото и старите да казват "не си готов" истината е ,че никога няма да си готов висиш ли 4 ниво с 5 войника на кръст.

Отговор на Въпрос 2:
Доста игри съм играл и знам ,че всичко се прави за пари.Няма лошо аз също вкарвам по някоя и друга стотинка.Като човек който вкарва пари в играта знам кое е нещото което ме кара мен и всички други да вкарваме пари в тия игри.А това е конкуренцията.Тук конкуренция няма.

Отговор на въпрос 3:
На този въпрос нека админите отговорят къде виждат равни старт на играч от 6 години и на такъв от 1 месец ...
radoslav111
Капитан

Re: Развитие на новите играчи и има ли място за такива въобщ

#2 Мнение от radoslav111 »

Трудно е да играеш на 5 звезди, но не е невъзможно. Затова е съдаден храмът. Пъхаш всички хора, които са около теб в храма и си биеш руини на спокойствие.

Проблемът е, че никога няма да успееш да ги настигнеш, защото те постоянно се развиват. Или трябва да търсиш район с по - слаби 5 звездни или най - добре се регистрирай в другите чуждестранни сървъри, където е по - спокойно. Визирам Американския сървър. :)
OvivO
Новобранец

#3 Мнение от OvivO »

Много е бърз пътя от 1-во до 5-то ниво.Станах 4-то ниво и размазах малко армия.Съответно ми даде някакъв куест за 300 перли и като го завърших взех 20к наемници и какво ли не.Съответно прескочих с 300 мл отгоре и трябваше да смажа армията.Това е проблем и за играчите 5 ниво.Как се очаква някой 1 ниво да развие проучватели да направи армия и да им чисти Руните?Не знам кога е за последно е добавено 5-то ниво но определено трябва да се добавят нива постоянно за да има интерес.Така играта е блокирала и няма мърдане
Аватар
DD2002
Новобранец

#4 Мнение от DD2002 »

Щом като играеш от месец чудя ти се :D за каква точно игра на 5 ниво става на въпрос???
Като армията ти е (най вероятно 2-3 ниво от 4)изцяло от куестове ,
сгради 1-2 ниво ,гол герой ниско ниво (едва ли си го облякал и вдигнал толкова бързо) а от към науките за месец игра ще си до никаде естесвено.
Общо взето щуротии пишеш.
krager
Капитан

#5 Мнение от krager »

Не можах да се сдържа и аз да не драсна нещо , съгласен съм с горния пост над мен ,4е автора общо взето щуротии пише ... Първо да ти отговоря (на автора ) - игра4и тук в бг сървър на 6 години няма .... ако беше погледнал и поразгледал ,дори и из форума щеше да видиш от кога е бг сървъра ... мога да ти кажа 4е има ГОЛЯМА разлика от развитието преди и сега и то е именно в полза на новите игра4и -преди нямахме право да имаме герой до ниво сюзерен , мн нови куестове бяха добавени в движение именно за такива нови игра4и като теб да настигат по старите -такива куестове до които стари игра4и сега нямат достъп , минали ве4е , постепенно нивата на развитие -в това 4исло и куестове за артефакти ...За едно само си горе долу прав - ,4е няма кой знае каква конкуренция ,но не заради игра4ите ,колкото поради ред други при4ини, 4е има проблеми в играта и про4ие , има , но някои неща са си свързани и са дъв4ени толкова много из форума ,4е ще стане банално да се повтарят .Само да вметна,малко встрани от темата ,4е по едно време , в С1 (още мисля ,че не бяха пуснали с2 ) имаше близо 10 к регнати 4овека , като поне 7-8к от тях активно играещи , ли4но аз съм имал слу4аи трудно да влизам по това време когато в сървъра бяха по 1000 4овека онлайн в пиковите 4асове - тогава както и сега -всеки гледаше да се развие ка4ествено -а не коли4ествено -както оставам с впе4атление за теб -набутал си се явно с яко кинти в играта ,навзел си куестови награди,нещо не ти се полу4ава оба4е и ве4е си мислиш 4е другите са ти виновни ,понеже са ти казвали да си налягаш на развитие преди вдигане на звезди ...Другото нещо което спомена за нивата -ами помисли малко - и тая тема е дъв4ена много (между другото 5 ниво не е добавяно впоследствие както си мислиш ) ...Нали ако се добавят нови нива трябва да се промени ЦЯЛАТА концепция на играта -не само игра4и а и руини...И тая тема е дъв4ена прекалено много -Моя съвет е -вземи про4ети темите из форума , някои неща са толкова банални , 4е просто на хората не им се пише за тях вече...
OvivO
Новобранец

#6 Мнение от OvivO »

Оставете ме мен персонално не съм идиот знам ,че няма как всичко да ми е развито за месец.Вие да му мислите по старите на вас са го начукали най много.Поставили са ви един таван на развитие и така са ви оставили.Вместо да се вдигат нива и да има Руни 9-10 ниво и като треснеш една да си изхраниш армията сега трябва по 20-30 на ден да се пердашат едновременно.krager да твърдиш ,че сега е по лесно е безумие.То просто няма игра за нови играчи.че то за старите няма едно блъскане на ботове по цял ден...Както и да е имах да кажа нещо казах го не претендирам да съм прав.
krager
Капитан

#7 Мнение от krager »

OvivO написа:Вместо да се вдигат нива и да има Руни 9-10 ниво и като треснеш една да си изхраниш армията сега трябва по 20-30 на ден да се пердашат едновременно.krager да твърдиш ,че сега е по лесно е безумие.То просто няма игра за нови играчи.че то за старите няма едно блъскане на ботове по цял ден..
Човек ,пишеш несериозни неща ! 1-Нито си се развил ,нито си навлезнал в играта дотолкова ,4е да се правиш на загрижен за другите. Това ,че си вкарал някаква сума пари и не са ти се оправдали очакванията вероятно си е твой проблем -от тази игра няма как да печели някой , това е много раздъвквано неведнъж , в горния пост говориш за това ,че няма конкуренция и същевременно тук предлагаш да има руини 9-10 ниво ( и не са руни ,както си писал А РУИНИ ,между двете има разлика ! ) . ПОМИСЛИ и недей да пишеш глупости , про4ети си пак мнението и ще разбереш какво имам предвид и чии пост е безумен . Да кажем ,4е има такава руина ,с нали4ието й и без това голямата разлика сега между сюзерените би се увели4ила многократно - сега на много от хората с милионните армии именно големите разходи ги спират от правене на още и още .. Всеки си прави сметката според неговата 4ерга и според времето с което разполага за играта (което не е за подценяване - тук не слагам мултитата ). Има си науки (хазна, мисиите ) , има съвършенни сгради (складове например) и други ''дреболии'' които ако се развият ,действително спомагат... Такива хора като теб раз4итат само на коли4еството ,не и на ка4еството ...! Какъв ти е героя ? Как си го облякъл и какво ниво е армията ти ???? Както си писал , предполагам ,4е ти е наставник , да бухаш армия , опитай до 5 ниво без герой , някои от куестовете за армия които си взел са сравнително нови -на 1-2 години ... Вместо да говориш наизуст ,се обоснови ... И вземи научи разликата между руни и руини ! Колкото до игра за нови игра4и -ами има , но много зависи от много неща - преди хората си мислеха че може нещо да се изкара от тук -не може . Конкуренция никога не е имало реално голяма кой знае каква - преди имаше един голям монополен клан в на4алото , сега е друг ... Просто си има храм и пазене за тия неща - и естествено зависи къде си ... Но да се изтипосваш тука ,4е си играл от един месец ,вдигнал си 5та звезда,армията ти сигурно е 2 ниво , не си доволен от играта (защото ТВОИТЕ хора са ти казвали ,4е не си готов ) и да хвърляш критики , при положение ,че не правиш елементарна разлика между руни и руини ...ТОВА е безумно ! Затова хората първо се развиват добре , и играта иска мислене ,а не само безцелно правене на армия ....
OvivO
Новобранец

#8 Мнение от OvivO »

Какви много пари съм набил бре ГЮЛЕ?Кога съм казал ,че съм силен бре?Ти четеш ли какво пиша или си пишеш едно към гьотере.Каква много армия те гони бре човек.Имам 2 200 коня и 600 лечителя това ли е многото армия?Самия факт ,че картата е пълна с Руни 1-2-3 ниво ти доказват ,че нови хора няма.Админите го знаят това и го виждат по добре от теб.Ти от колко време си 5-ца?От коя страна на нещата гледаш ?Играта в тоя и вид е пълна боза тоя супер герой дето си го направил и тая велика армия дето я имаш за какво ти е ? За Руни 5 ниво по 20-30 пъти на ден?Че с по тъп герой и по малко армия това няма ли да го правиш?Зобиш и тренираш нещо което нема да го ползваш никога....пълен майтап.Тая игра в тоя и вид прилича повече на Ферма от колкото на бойна игра.
krager аз тая игра я приключих прост не ми допада достатъчно всеки човек си има вкусове.Има неща който ми се струват страни и ги написах.Пак казвам не съм силен не я познавам играта супер много но в тоя и вид не ме кара да я играя.Не виждам за какво.Да си стана роб на армията дето няма да я използвам никога?Не мерси...
radoslav111
Капитан

#9 Мнение от radoslav111 »

OvivO, играта е военно - икономическа стратегия. Както е бойна, така си е и икономическа /или с други думи - фермерска/. Без да си фермер, няма как да се развиеш. Няма как да създаваш лечители, ако не добиваш допълнително от "Мелници". Няма как да вдигаш сгради, ако не добиваш дърво, камък и желязо. Точно заради това и централните сгради добиват дърво, просто защото двете неща са свързани взаимно - военно - икономическа. Свързани са дори и с тире.

Играта няма как да я разбереш от първия месец. Лично аз я играя от 2 години и все още почти нищо не знам за нея. Знам до едно време, колко пъти съм бил зануляван, но просто това си е учене.
Прав си за това, че по - големите играчи харчат злато за армиите си над 200 000 на час, което прави 2 млн. злато за 10 часа, което е ужасно. Има моменти, в които хората са свободни и цъкат повече играта, надявайки се да открият възможно повече руини /точно по тоя повод, те си създават няколко легиони, които ги пускат едновременно на няколко руини и по този начин печелят и бият по - бързо/. Но рано или късно, животът ни дърпа за блузата и ни кара да оставим временните забавления и с право.

Все пак това е една игра - кой, как се забавлява си е негова работа. Ако вкараш 20 лв. и след това искаш да си първи, няма как да стане. Вкара 13 000 долара, купи си най - скъпия Кралски комплект и тогава виж какво става. Но повечето хора вкарват в играта, за да получат удоволствие. Аз лично вкарвам много малко, за да ми доставя някакво удоволствие. Знам, че няма шанс някога да изкарам нещо оттук, но все пак го правя за себе си, с ясната нагласа, че от тук пари НЯМА да изкарам.

Няма нужда да се ядосваш, играта е онлайн от близо 4 години и ще продължава да бъде. Има психопати, които вкарват хипер много пари - аз нямам толкова много и нямам и намерение да си доставям в толкова големи количества удоволствие, след като не мога да си го върна.

Никой не е казал, че трябва да си точно 5 ниво, за да станат нещата. Ако беше така - админите щяха да напишат, че трябва да си на 5 ниво, например... аз в момента съм на 4 звезди и се подготвям за 5 звезди. Бил съм 3 пъти 5 звезди и съм падал на 4-ри, защото не съм бил готов. Дали ще стана някога - не знам, но докато имам свободно време и възможности, смятам да играя - след това продължавам напред в живота, защото той е по - важния в случая. ;)
krager
Капитан

#10 Мнение от krager »

OvIvo ,ти си гюлето да си ти кажа под секрет :lol: каква армия какви 5 лева ,къде съм писал ,4е имам голяма армия , стига с твоите фантасмагории , - ами личи си кой не 4ете , кой говори през оная си работа наизуст ,кой го мързи да попро4ете из форума и енциклопедията поне , ако беше ЗА ТОЯ ЦЯЛ месец игра поне нау4ил къде е рейта , щеше да видиш ,4е далече не съм сред най силните и най сполучилите тук , играя за кеф след работа ,пари малко съм вкарал за срока ми тук , Гюленце АРМИЯ ЗА МЕСЕЦ ИГРА КАТО ТВОЯТА СИ Е ГОЛЯМА , и се надявам да си тук все още и да про4етеш поне това ,преди да си биеш камшика , за хора като теб ( няма да си казвам ли4ното мнение -всеки си има право да си вкарва колкото си иска ) които нажмулват тука една маса кинти за месец отна4ало и си мислят ,4е са хванали оня горе за шлифера , та за хора като ТЕБ има големи привилегии и е много ,ама много лицемерно да говориш глупости ... щото познавам хора , на по 2-3 години доста по напреднали от мен :lol: и на теория ако е отдаден 4овека може и за месеци (НО НЕ И ЗА ! 1 ) да напреднат - няма да стигнат по наука например останалите в топа , трябва си време , НО НА ХОРА КАТО ТЕБ които ВКАРВАТ пари яко, щото тия стотинки дето дрънкаш 4е си ги вкарал , надали са баш стотинки , играта предлага несравнимо по бързо развитие тук ,отколкото на хора решили да го карат по-икономи4но , и откъм време , и откъм кинти , и ако щеш и откъм нерви от такива философи като теб ... Човека под последния ти пост ти го е обяснил донякъде ... КАПИШ :lol: ???
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”