Спирам с играта, приятели ;)

В този форум играчите могат да обсъждат особености на играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
AwESoMeBMW
Новобранец

Спирам с играта, приятели ;)

#1 Мнение от AwESoMeBMW »

Искам да изкажа адмирациите си към хората и клановете, без които играта нямаше да е така забавна и завладяваща, все пак ние помежду си я правим такава, каквато е.
Благодарности към koceto6- (най-доверения ми човек тук, който толкова ми помага от началото с каквото е възможно, страхотен дипломат), Клан Черни Войни ( при които бях от началото и помогнах с каквото мога), teq28- ( страхотна всеки път, без нея нямаше да имам този хъс за старт, както и подкрепата й досега) и клан Barbarian ( които ми се довериха, най-добрите стратези тук), Клан 5* - ( беседи, куестове, съвети, Агресивните Руини трепереха) ;) , dumbastard- (изключително сериозен и готин човек, с който сме си помагали не 1 път), както и DUNDY (причината най-после да се реша да спра с играта), VeselaHristova, Burton, saka06 и т.н., няма да мога да изброя всички, вие си се знаете.
Тази година и половина, която прекарах сред вас си заслужаваше, пълна с тръпка, емоции и интерес. Вложих около 500 лв, за това време, в Перли. Основателите на стратегията могат да са доволни от това, но ги зареждах с кеф и опцията с аукциона също спомогна да си накупя интересни артове, и да си развия науката почти на максимум, с 3 Героя, 5 Външни, 2-ра алхимия, макс складове и мисии, и т.н.
Мерси на хората, по-горе, които ме подкрепиха и опитаха да ме върнат, просто дойде период, в който ще се наложи да използвам времето, отделяно толкова тук перз месеците, за по-важни неща. Вие не спирайте да се забавлявате, докато можете и не забравяйте, че това е игра за развлечение, и не пренебрегвайте любимите си хора ( често :D ), заради нея.

Малко за недоволните играчи- играта е структурирана така, че ако влагате пари, ще получавате и повече "случайни" преимущества, може да има малки изключения, но при мен всичко си беше ок, няколко Солени езера, не лоши артове от куестовете и доста обикновени руини, агресивни, знамена и т.н. Интересна е и политиката да се използва едно IP за няколко акаунта в една сграда (примерно), с различни устройства, което дава доста плюсове на играчите.

Успех на всички!
rhyr1
Оръженосец

Re: Спирам с играта, приятели ;)

#2 Мнение от rhyr1 »

Абе момче младо, как ще пръснеш 500 лева без никакви шансове да си ги възвърнеш :?: Майка ти ако разбере, гаранция ще си имаш сериозни проблеми :D Онзи ден във Варна на един до часове му трябвали 3 000 лв и си продал мерцедеса s320 , 2002 година, с номер 9696 , за 4000 лв, а ти си пръснал 500 лв комар да играеш :!: Значи хем година и половина не си бил пълноценен човек да таласъмстваш тука, хем и си платил 500 лв .........я помисли малко над това, ама добре помисли.

Интересна интересна играта, ама я ела да видиш зимата ще има ли един нормален човек останал :D
Аватар
AwESoMeBMW
Новобранец

#3 Мнение от AwESoMeBMW »

Много интересен коментар. :D
Не знам какво общо има това с коментара ми и как изобщо си позволяваш да коментираш подобни неща за човек, който не познаваш. Не знам дали изобщо трябва да се занимавам да ти отговарям на пошлия коментар, но:
Първо на първо, не знам колко младо момче съм и какво общо има възрастта след 20-те, с това дали си преуспял, финансово стабилен и т.н. От поне 5 години живея самостоятелно, така че това къде съм си похарчил парите няма никакво значение за който и да е, не те знам на колко си и дали още даваш отчет ти на майка си, даже и на 40 да си, има ги всякакви гащуранковци. Тези 500 лева ги споменах, за да се сравни развитието в играта с вложените от мен пари. За теб може да са учудващо много, не те знам за колко пари работиш ако изобщо го правиш, но на мен заплатата ми е 4 цифрена и ми е все тая дали ще дам за година и половина 500 лева за нещо, което ме е разнообразявало, все пак затова съм ги давал. Някои ги дават за цигари и алкохол всеки месец, други за коли и жени, други за всичко изброено и т.н. Всеки сам си решава, според джоба. А за колата, карам БМВ 2000г за 7 000 лева вече 3-та година, номер 9393 (учуди ме лекото съвпадение) и препоръчвам на всеки, който умее да кара задно предаване, да избере точно този модел, двигателя по избор, стига да има възможност за поддръжка и зареждане, понеже окачването е алуминиево и харчи около 10 на 100. :D
И така не знам каква ти беше целта на коментара, но това го пиша с насмешка, понеже коментираш, без хабер да си имаш от човека насреща ти, и ми пишеш за истории, които не интересуват никой, както тази за колата ми. ;)

П.П. От доста време "таласъмстваш тука", представи си колко време ти си изгубил с това, хайде не се коси много, по-ведро с нещата, а за зимата може и да си прав, играчите ще намалеят, като перлите в руините, с това темпо.
CoupDeGrace
Оръженосец

#4 Мнение от CoupDeGrace »

Ами честито за отказването и браво за коментарите. Начина, по който възприемаш играта е похвален, това си е наистина само една игра, въпреки че повечето стари играчи не я възприемат за такава, а за касичка по всичките сървъри, в което няма нищо лошо. Всеки сам си кове съдбата и решава кое е добро за него и как трябва да се процедира. Относно кой какъв е, това не е мястото да се коментира според мен, въпреки че в повечето форуми на доста игри се търсят криливите ризи на хората извън играта, което според мен е неуместно. За парите - няма значение кой колко е дал и дал ли е изобщо, както казах всеки сам си решава, все пак никой няма прави да държи сметка на другите, щом ти е гот даваш, както казва Dundy - кефа цена няма.
Разни хора - разни идеали :
"Дал съм много пари за леки жени, хазарт и пиене - но съм дал и доста пари за глупости !"
rhyr1
Оръженосец

#5 Мнение от rhyr1 »

Лъжеш се колега, играта не е никаква касичка. Играта е стара вече, много хора я научиха. Ако можеха да се вадят пари, нямаше да са толкова пусти сървърите. И ти го казвам като играч, който е харчил над 200 000 перли по акаунта си и накрая като се отказвах нямах никакви перли в сметката. Познавам и руснаци, които в нови сървъри пръскат 1000 долара за месец-месец и половина игра. Естествено, че всеки сам си отговаря за себе си и харчи щом му е кеф, ама играта е интересна само докато узнаеш всичко за нея. Тя винаги ти иска перли , никога не престава. Ти колкото и да дадеш, играеш ли, пак трябва да даваш. Даже и най големите наливачи и пристрастени, в един момент се усещат и спират да наливат. Като няма езера, 7-ци, на аукционите като е пълно с мултита и/или ботове, руините като не излизат всекидневно с перли от 1 до 100, се обезмисля каквато и да било покупка на перли.

А относно нападки на личностна основа за социално положение, те подкрепям напълно, понеже даже и социално слаб да си, пак можеш да пръснеш 1000 лева по играта за година и половина. Това не е геройство или постижение, ами е чиста глупост. Като даваш пари за нещо, все пак трябва нещо да получиш насреща, има и значение по какъв начин ти ги вземат парите. Еврейн ако научи, че си дал толкова пари за игра, ще ти връчи жълта книжка, а арменец директно ще те удари с някое дърво по главата. Ако ще и 5000 лева да ти е заплатата, щом работиш за някой друг, значи си просто прислужник и утре-вдругиден може да останеш без тези пари. А нищо чудно и играта да е причина да загубиш работата си, понеже акаунт на 5 звезди със сравнително стабилна армия изисква не малко време да му отделяш.
CoupDeGrace
Оръженосец

#6 Мнение от CoupDeGrace »

Темата е съвсем друга. Но все пак да поясня - не се лъжа, играта си е касичка, някой сървъри са умрели вече, но доста още има за цоцане и го правят хората. Щом не си го разбрал значи си нямаш понятие какво се случва. Ти защо мислиш е тоя бой за езера и лотове, да си купуват артове ли? Защо топ играчите спират играта след 6 до 9 месеца от стартирането на сървъра? Поразпитай, ако има кой да ти обясни, но не е тук мястото да го обсъждаме :)
Аватар
AwESoMeBMW
Новобранец

#7 Мнение от AwESoMeBMW »

CoupDeGrace напълно съм съгласен с позицията ти, поне ти си усетил нещата и мерси ;)
rhyr1
Оръженосец

#8 Мнение от rhyr1 »

Добре ве , цоцай си. Аз пак ще намина зимата да видя останал ли е някой по сървърите или не е. И сефте чувам някой да не си накупи артове, ако има късмет със солените езера. Поне ботуши и паяжината са задължителни. И колко перли ще му останат после, а. Ами нали за шлема трябва да купува куестове, нали науки трябва да плати. Отказват се след 5-6 месеца, повечето от тях не са изтеглили и един долар. Даже има и такива, които винаги са в челото, но за 3 години ни един път не са пробвали да теглят. Да не да ми говориш за онези, които вкарват 200 долара, след 5 месеца дърпат 20 и се мислят за голямата работа :D
Такъв даже неща и да го познавам
Аватар
RDD
Новобранец

#9 Мнение от RDD »

Абсолютно некоректни са тези от администрацията!
Два месеца ме мотаят, че проверявали, че пращали някъде да проверяват проверките и накрая - ами вече не можем нищо да направим!
Некоректност отвсякъде!

По всички сървъри и форуми ще го напиша това!!! - Никой да не си дава парите за тоя дето духа!
Публикувай отговор

Обратно към “Обсъждане на игров процес”