Благодарности към koceto6- (най-доверения ми човек тук, който толкова ми помага от началото с каквото е възможно, страхотен дипломат), Клан Черни Войни ( при които бях от началото и помогнах с каквото мога), teq28- ( страхотна всеки път, без нея нямаше да имам този хъс за старт, както и подкрепата й досега) и клан Barbarian ( които ми се довериха, най-добрите стратези тук), Клан 5* - ( беседи, куестове, съвети, Агресивните Руини трепереха)

Тази година и половина, която прекарах сред вас си заслужаваше, пълна с тръпка, емоции и интерес. Вложих около 500 лв, за това време, в Перли. Основателите на стратегията могат да са доволни от това, но ги зареждах с кеф и опцията с аукциона също спомогна да си накупя интересни артове, и да си развия науката почти на максимум, с 3 Героя, 5 Външни, 2-ра алхимия, макс складове и мисии, и т.н.
Мерси на хората, по-горе, които ме подкрепиха и опитаха да ме върнат, просто дойде период, в който ще се наложи да използвам времето, отделяно толкова тук перз месеците, за по-важни неща. Вие не спирайте да се забавлявате, докато можете и не забравяйте, че това е игра за развлечение, и не пренебрегвайте любимите си хора ( често

Малко за недоволните играчи- играта е структурирана така, че ако влагате пари, ще получавате и повече "случайни" преимущества, може да има малки изключения, но при мен всичко си беше ок, няколко Солени езера, не лоши артове от куестовете и доста обикновени руини, агресивни, знамена и т.н. Интересна е и политиката да се използва едно IP за няколко акаунта в една сграда (примерно), с различни устройства, което дава доста плюсове на играчите.
Успех на всички!