Ще подкрепим MyLands в Steam
-
- Оръженосец
Ще подкрепим MyLands в Steam
Като гледам това е нов куест. Интересува ме дали някой го е изпълнил и тази част от Жокера също "публикувайте коментар за играта и сложете хъски за положителни отзиви от други англоезични играчи."
Това "хъски" одобряване на коментар ли е? Защото ако е така, това означава че трябва да се закупи нещо от Steam. От тук и няколко въпроса - има ли значение какво ще се закупи от Steam? Куестът ще бъде ли изпълнен и ако се купи нещо от MyLands в Steam - било то някой комплект от сайта им или бонуси към играта?
ПП: коментар съм писал...
Това "хъски" одобряване на коментар ли е? Защото ако е така, това означава че трябва да се закупи нещо от Steam. От тук и няколко въпроса - има ли значение какво ще се закупи от Steam? Куестът ще бъде ли изпълнен и ако се купи нещо от MyLands в Steam - било то някой комплект от сайта им или бонуси към играта?
-
- Капитан
Re: Ще подкрепим MyLands в Steam
Стария и подобен куест който беше отдавна беше подобен на този и се изпълни с сваляне и инсталиране на стийма със съотвения логин и парола за влизане в стийма.Предполагам и това е същото-да си влезнеш в акаунта на стийма,да оставиш коментар към играта и да лайкнеш някой друг отзив може би-всичко това е възможно само с сваляне и инсталиране на стийма и акаунт в самия стийм и не мисля че трябва да се купува нещо а само да станат изискуемият брой играчи в стийм версията на играта онлайн
-
- Оръженосец
Стийм имам от няколко месеца и тогава MyLands все още я нямаше в Steam. И акаунт си имах и коментар писах... даже играя и през стийм сега за всеки случай... т.е. има и изтеглена игра, но коментари не мога да одобрявамdidito123Demon написа:Стария и подобен куест който беше отдавна беше подобен на този и се изпълни с сваляне и инсталиране на стийма със съотвения логин и парола за влизане в стийма.Предполагам и това е същото-да си влезнеш в акаунта на стийма,да оставиш коментар към играта и да лайкнеш някой друг отзив може би-всичко това е възможно само с сваляне и инсталиране на стийма и акаунт в самия стийм и не мисля че трябва да се купува нещо а само да станат изискуемият брой играчи в стийм версията на играта онлайн

-
- Магистър
Ще се зачете, когато оставилите коментари и харесали играта станат 2000, това е малко като предишния за стийм, иска време
-
- Оръженосец
2000 Играча има, че и отгоре и в двата сървъра отделно. Сега 2 000 коментара ли трябва да чакам?Burton написа:Ще се зачете, когато оставилите коментари и харесали играта станат 2000, това е малко като предишния за стийм, иска време
-
- Site Admin
За да имате възможността да публикувате коментар, трябва да купите нещо в Steam.x7raKilL написа:Стийм имам от няколко месеца и тогава MyLands все още я нямаше в Steam. И акаунт си имах и коментар писах... даже играя и през стийм сега за всеки случай... т.е. има и изтеглена игра, но коментари не мога да одобрявамdidito123Demon написа:Стария и подобен куест който беше отдавна беше подобен на този и се изпълни с сваляне и инсталиране на стийма със съотвения логин и парола за влизане в стийма.Предполагам и това е същото-да си влезнеш в акаунта на стийма,да оставиш коментар към играта и да лайкнеш някой друг отзив може би-всичко това е възможно само с сваляне и инсталиране на стийма и акаунт в самия стийм и не мисля че трябва да се купува нещо а само да станат изискуемият брой играчи в стийм версията на играта онлайнИначе си има над 2 000 човека.
-
- Site Admin
Хъски - това означава, че трябва да натиснете бутон "Да" до положителни англоезични коментарии.x7raKilL написа:Като гледам това е нов куест. Интересува ме дали някой го е изпълнил и тази част от Жокера също "публикувайте коментар за играта и сложете хъски за положителни отзиви от други англоезични играчи."
-
- Капитан
На някой направи ли впечатление, че този куест просто изчезна от списъка все едно не го е имало??
-
- Новобранец
Прав си, кактус. Куестът го няма...
-
- Капитан