ДОКОГА С ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Заключено
Съобщение
Автор
LordKein
Капитан

ДОКОГА С ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ

#1 Мнение от LordKein »

Имам един тъп въпрос? Докога параметрите в играта ще се променят без каквото и да е съобщение от администрацията.
Няма да споменавам, че някой предмети от голяма важност им се бараха прараметрите. Няма и да отбелязвам липсата на каквито и обяснение при всеки ъпдейт. "Направени са промени" или "изчистени са грешки" и тем подобни обяснения в стил "нямаме си и на идея, какво става", просто показват до каква степен е безхаберието.
Последното нещо с което се сблъсках беше промяната на скрола за плацдарм пети левел. Вече е -30%, а не -40% както беше. Явно е направено всеки път да опъваме 200 перли като е зор за ускорение. Не ме е яд, че е направено така прецинили са хората да на цедят, минава им номера. Ама искам да знам, че е направена промяната. Не да се напомпя до дупка и да разбера че 3 минути не ми стигат в сметките.
100% се праща лог с игровите промени, или поне може да се изисква за всеки ъпдейт. Вземете мерки не се излагайте.
Tanio1983
Новобранец

Re: ДОКОГА С ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ

#2 Мнение от Tanio1983 »

Всяка една спечелена стотинка,която бъде вложена в играта за мен лично е пълна загуба.Търпях,търпях,търпях ама то направо не се трае,вместо да бъда стимулиран да играя и да вкарвам по някой лев аз съм демотивиран отвсякъде.За първи път пиша във форума знам че няма да има смисъл от тези редове,но ако някой познат иска да му препоръчам някаква игра да играе няма да е тази.И така аз продължавам да разцъквам,но пари от мен няма да видите.

П.С.:За хората които не са излизали в чужбина искам да кажа,че ако си мислят че ние(българите)сме най-кадърни,най-хубави,най-сръчни,най-умни и т.н. значи са се объркали жестоко.
За нас важи поговорката ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРАСКА.Поздрави на всички които все още търпят гаврата на админите
liolioDemon
Магистър

#3 Мнение от liolioDemon »

! Нямам спомен да е бил 40% плаца 5-то ниво . Тоест никога не е бил 40% 10 , 15 , 20 , 25 и 30 , така са били винаги . Бъркаш се брат
LordKein
Капитан

#4 Мнение от LordKein »

Не не се бъркам - гаранция. Едно време и аз си мислех, като тебе, ама ме поправиха и тогава си беше 40 процента. Специално 5тия левел
furnata
Новобранец

#5 Мнение от furnata »

Абе не е нормално 6 дни след превод на кинти да не си видиш перлите мамка му ......
interkom
Капитан

#6 Мнение от interkom »

Не е нормално :)
Относно промените на свитъците, артефкактите и науки ....... Тези неща се плащат с перли, т.е. пари. Ние които сме платили за тях и след това намаляват техните параметри трябва да получим обезщетение. Не мислите ли така?
Заключено

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”