Кланови Замъци
-
- Новобранец
Кланови Замъци
останаха ли изобщо Кланови Замъци със свободен достъп, клан който вече има цели 2 ми прави забележка че атакувам трети, който не пише че е на някой от клановете, каква е тая алчност не мога да си обясня при все факта че и ние малките на по една звезда в крайна сметка искаме да се развиваме, как е възможно да ламтят за повече след като са на по 5 звезди с несметни армии и при всяка атака ресурсите които прибират са огромни цифри... как да имам желание да играя като ме е страх да скоча на Кланов Замък - ничия собственост, някой пак ще ми се скара че първо трябвало да питам... нали идеята е и малките да имаме шанс да точим от някъде... всичките окопирали по 2 кланови замъка и ламтят за още и още, грозно е...
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Re: Кланови Замъци
грозно като живота какъвто си го направиш 

-
- Новобранец
нолп ;] живота и е живот, играта и е игра, големите се вманиачават прекалено много, докато новобранците игарем за удоволствие.. но къде остава удоволствието когато големия започва да те командори противно на правилата на играта...трябва да има вид наказания за подобен род алчност при големите... той с една атака ще обрули пълния капацитет на складовете на кланов замък а аз с мойте въжки ще гребна някакви си 30 000 злато... а оня ми влзиа с цифра че му трябвало 400 000 за да изхрани неговите... пфф... все едно съм му бръкнала в джоба... кралството било негово, длъжна съм била да питам, ха! всичките с на по 5 звезди са такива, убиващи желанието на малките да играем и да се развиваме
Сякаш ще се откажа пък гххх 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
най-обичам аз малките, не е човек оня с 30те К
свидлив голям

свидлив голям