Защо сливате двата сървъра ?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
liolioDemon
Магистър

Защо сливате двата сървъра ?

#1 Мнение от liolioDemon »

Защо ги сливате !?! Единия няма нищо общо с другия . В архонт не е имало архи от почти половин година а в таверната ми давате доклад от другия сървър и при това не един а два :!: . Това е все едно да огладнееш и да отидеш в съседа и да го накараш да ти сготви .... смех .

Та въпроса ми е , защо сливате двата сървъра ?
liolioDemon
Магистър

Re: Защо сливате двата сървъра ?

#2 Мнение от liolioDemon »

Още чакам отговор от администраторите !!!
Ако може тази година
interkom
Капитан

#3 Мнение от interkom »

Да получиш отговор от администратор в тоя форум е все едно да видиш бяла лястовица. ПЪЛНА безотговорност от страна на администрацията както в играта, така и във форума. Почти съм сигурен, че собствениците на играта не получават никаква информация за нашите неволи, защото това ще отвори работа на администраторите, а както знаем по-голяма част от българите не са по работата, въпреки че затова получават заплащане!
ZMEIA8502
Оръженосец

#4 Мнение от ZMEIA8502 »

Така е по всички сървъри
Битката на деня е за сътветният сървър-може да са го променили
А биенето на 7-ци и обител на злото се съобщава навсякъде в сървърите на съответната държава
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”