Разширяването на града!

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
radoslav111
Капитан

Разширяването на града!

#1 Мнение от radoslav111 »

Здравейте!

Имам едно въпросче - ако случайно съм открил Степ на 4 ниво с 37 парцела и преди да го ъпгрейдна кметството до 4 ниво /например съм го ъпгрейднал до 3 ниво/, ако изучавам "Разширяване на града" и например го направя до 40 парцела /които са 5 ниво/, ще се промени ли нещо, когато например се опитам да продължа да ъпгрейдвам 4 и "5" ниво?
Burton
Магистър

Re: Разширяването на града!

#2 Мнение от Burton »

Не може да се разширява град, който не е достигнал максимално ниво
radoslav111
Капитан

#3 Мнение от radoslav111 »

Повярвай ми, аз го направих. :lol: Беше изучена науката и просто реших да нанеса още един парцел в новия град, който още беше първо или второ ниво на Кметството. Нещата се получиха.
krager
Капитан

#4 Мнение от krager »

на 4 ниво примерно ако ти е НЕ МОЖЕШ да го направиш с парцели за 5- споменал си 37 в първия пост - можеш да вдигнеш плюс 1 до 38 , но по нагоре ве4е разширяването ще ти е неактивно , освен ако не си преместиш столицата там ,което автомати4но ще ти даде 5то плюс бонуса за столицата , но максималните парцели за ниво няма как да се разширят НАД нивото с тази наука
kaktyc
Капитан

#5 Мнение от kaktyc »

krager написа:на 4 ниво примерно ако ти е НЕ МОЖЕШ да го направиш с парцели за 5- споменал си 37 в първия пост - можеш да вдигнеш плюс 1 до 38 , но по нагоре ве4е разширяването ще ти е неактивно , освен ако не си преместиш столицата там ,което автомати4но ще ти даде 5то плюс бонуса за столицата , но максималните парцели за ниво няма как да се разширят НАД нивото с тази наука
говориш глупости... максималния брой парцели е 43, ако града не е столица и може да се достигне с постоянно разширение на града докато се стигне този лимит от 43бр независимо дали централната сграда е 1-во, 4-то или 5-то ниво.
Тогава разликата ще е единствено в капацитета на централната сграда (макс. бр. жители, ресурс, прираст).
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

@kaktyc е абсолютно прав/а
Jlembio
Новобранец

#7 Мнение от Jlembio »

Интересно ако го направиш столица и после пак я смениш на какво кметство и парцели ще те върне: на 4/38 както е било или на 5/43?
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”