Има ли администрация?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
x7raKilL
Оръженосец

Има ли администрация?

#1 Мнение от x7raKilL »

Здравейте! Има ли администрация в тази игра на нашия български сървър? Чакам от 2 дена за отговор на въпрос - такъв няма. А заради това и имам изтървани куестове с перли.. Трябва ли и тук да си задам въпроса, за да го видят всички?
Medeq
Новобранец

Re: Има ли администрация?

#2 Мнение от Medeq »

Има бе, как да няма. Но толкова има, че ще ти се заиска да няма. Отговарят в рамките два работни дни, което означава, че ако си ги запитал в петък, ще получиш отговор във вторник на следващата седмица.
Верно хората са заети с нещо (копиране на клишираните отговори е също тежка задача)...
didito123Demon
Капитан

#3 Мнение от didito123Demon »

Администрация има естествено но само за да вземат заплати,за друго просто все едно наистина ги няма.Как да контактуваш с тях като всички контакти минават само и единствено през пощата им,а дали ще ти отговорят и какъв ще е отговора това само те си знаят.Абе нямам думи за тях и това си продължава защото ако решат ще те баннат ако много знаеш и досаждаш и после се оплаквай на някой поп ако искаш !!!
x7raKilL
Оръженосец

#4 Мнение от x7raKilL »

"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."

Това бях написал на администрацията.
Ето сега и моите сметки благодарение на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs
Награда - 1 500 носача * 110 рейтинг = 165 000 рейтинг от носачи
Награда - 2 500 воини * 493 рейтин = 1 232 500 рейтинг от воини
Награда - 1 000 конници * 656 рейтинг = 656 000 рейтинг от конници
Награда - 1 000 летящи * 776 рейтинг = 776 000 рейтинг от летящи
Награда - 250 лечителя * 6 910 рейтинг = 1 727 500 рейтинг от лечители
Награда - 25 000 наемника * 105 рейтинг = 2 625 000 рейтинг от наемници
Награда - 100 магьосника * 4 390 рейтинг = 439 000 рейтинг от магьосници
Общо рейтинг - 7 621 000
Вдигнал съм 3-4 ниво на поляна на знахарите и няколко нива на 5 огледални кули. Под няколко се разбира до 4 ниво...
Когато станах маршал рейтинга ми беше около 376 000 000. Погледнах тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title след сметките, за да знам има ли смисъл да вземам наградата, за да не стана веднага сюзерен и по груби сметки рейтинга ми трябваше да е около 390 000 000. Съмнявам се, че с избиването на 2-3 руини 4 ниво съм си вдигнал рейтинга до около 900 000 000(ако не и почти 1 000 000 000). Избих си почти цялата войска, направих нов пети град, имах две кариери, бия пак руини и едвам ми се качва сега рейтинга. Дори когато преливах от злато и други ресурси пак едвам се вдигаше.
Сега моля освен администрация и някой играч по възможност от по оптините да ми обясни, аз ли бъркам някъде, грешно ли смятам и какво е решението на казуса...
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтинга :) Надявам се да няма отговори от типа погледни тук или тук, защото погледнах http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs , тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Rating - за да видя с колко ми се качва от кариерите, http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title .
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

x7raKilL написа:"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."

Ето сега и моите сметки благодарение на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs
Общо рейтинг - 7 621 000
Вдигнал съм 3-4 ниво на поляна на знахарите и няколко нива на 5 огледални кули. Под няколко се разбира до 4 ниво...
Когато станах маршал рейтинга ми беше около 376 000 000. Погледнах тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title след сметките, за да знам има ли смисъл да вземам наградата, за да не стана веднага сюзерен и по груби сметки рейтинга ми трябваше да е около 390 000 000. Съмнявам се, че с избиването на 2-3 руини 4 ниво съм си вдигнал рейтинга до около 900 000 000(ако не и почти 1 000 000 000). Избих си почти цялата войска, направих нов пети град, имах две кариери, бия пак руини и едвам ми се качва сега рейтинга. Дори когато преливах от злато и други ресурси пак едвам се вдигаше.
Сега моля освен администрация и някой играч по възможност от по оптините да ми обясни, аз ли бъркам някъде, грешно ли смятам и какво е решението на казуса...
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтинга :) Надявам се да няма отговори от типа погледни тук или тук, защото погледнах http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs , тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Rating - за да видя с колко ми се качва от кариерите, http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title .
Здравейте.
Уточнете, моля, това което описахте - Ви удовлетворява или не?
x7raKilL
Оръженосец

#6 Мнение от x7raKilL »

keks написа:
x7raKilL написа:"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."

Общо рейтинг - 7 621 000
Здравейте.
Уточнете, моля, това което описахте - Ви удовлетворява или не?
Здравейте! Не, не ме удовлетворява. Има ли възможност и администрацията да направи сметка относно рейтинга за тази войска? Смятам с посочените стойности, защото войската е с 3 ниво подобрение. Ако някой от потребителите на форума или друг човек се зачуди защо не ме удовлетворява, а именно: по посочените по-горе сметки, текущите сгради в момента на акаунта ми и развитието също спрямо войската и инфраструктурата, не мисля че отговаря на 5* със звание Сюзерен или на 4* със звание Маршал с рейтинг почти такъв до Сюзерен.
x7raKilL
Оръженосец

#7 Мнение от x7raKilL »

Ако трябва да формулирам по-точно недоволството си: избита е почти цялата армия от куест платен с перли. Загубите са описани в по-горен мой пост. За тези загуби рейтингът трябваше да падне много, за да се компенсира, но това не се случи и аз не мога да си затворя очите. Т.е. аз сега нито армията от куеста, с която да бия спокойно руините 4*, а рейтингът ми е надвишен и по мои сметки с около 200 000 000...
x7raKilL
Оръженосец

#8 Мнение от x7raKilL »

А като допълнение мога да добавя и гълъбчето, макар че не знам дали оказва влияние на този сървър...
x7raKilL
Оръженосец

#9 Мнение от x7raKilL »

Виждам, че в съседната тема за Братството на меча има някакво развитие, но тук няма... Отговор ли се или?
Petrohan
Новобранец

#10 Мнение от Petrohan »

Забрави за смятане на рейтинга, само се объркваш така. Трябвало е да се допиташ до някой по-опитен играч.
Има една тема Как да победим руина съответно ниво?, погледни там. Бройката на войската се доближава до лимита за съответното ниво. Та, там пише следното:

Руини 3-то ниво: 1500 носачи, 900 войници, 200 стрелци и 250-300 лекари
Задължително всички войски 3-то ниво
Руините 4 звезди
Приблизителната войска е следната:
2600 носачи, 1000 войни, 1300 конници, 650-750 лекари.

Няма как да останеш на 4* при посочените бройки, които си взел от наградите. Дори и да извадиш армията, която си имал на 3 ниво, пак ще прехвърлиш нормата за маршал, само от награди.
Ако намалиш бройката на посочените лечителите (650-750), която е завишена според мен, може да си позволиш и още от 2 до 5 хиляди наемника. С тяхна помощ ще биеш най-слабите петици сам, но това ще е в много редки случаи. Може да си поиграеш и с бройката на войниците и конниците като я увеличаваш, също за сметка на лечителите. Примерно да е така:
2000-2500 носача, 2000 войника, 2000 конника, 550-600 лечителя, допълнени от 2000-3000 наемника.
Летящи не ти трябват, те се избиват на 3 ниво. 1000 бройки са ужасно много.
По принцип такива големи награди с армия се взимат при достигане на 5 ниво, не е трябвало да посягаш към тях изобщо. До 4 ниво армията се прави лесно и бързо, без особени усилия.
x7raKilL
Оръженосец

#11 Мнение от x7raKilL »

Petrohan написа:Забрави за смятане на рейтинга, само се объркваш така. Трябвало е да се допиташ до някой по-опитен играч.
Има една тема Как да победим руина съответно ниво?, погледни там. Бройката на войската се доближава до лимита за съответното ниво. Та, там пише следното:

Руини 3-то ниво: 1500 носачи, 900 войници, 200 стрелци и 250-300 лекари
Задължително всички войски 3-то ниво
Руините 4 звезди
Приблизителната войска е следната:
2600 носачи, 1000 войни, 1300 конници, 650-750 лекари.

Няма как да останеш на 4* при посочените бройки, които си взел от наградите. Дори и да извадиш армията, която си имал на 3 ниво, пак ще прехвърлиш нормата за маршал, само от награди.
Ако намалиш бройката на посочените лечителите (650-750), която е завишена според мен, може да си позволиш и още от 2 до 5 хиляди наемника. С тяхна помощ ще биеш най-слабите петици сам, но това ще е в много редки случаи. Може да си поиграеш и с бройката на войниците и конниците като я увеличаваш, също за сметка на лечителите. Примерно да е така:
2000-2500 носача, 2000 войника, 2000 конника, 550-600 лечителя, допълнени от 2000-3000 наемника.
Летящи не ти трябват, те се избиват на 3 ниво. 1000 бройки са ужасно много.
По принцип такива големи награди с армия се взимат при достигане на 5 ниво, не е трябвало да посягаш към тях изобщо. До 4 ниво армията се прави лесно и бързо, без особени усилия.
С посочената бройка няма как да бия 4*. На 5 милиона рейтинг съм от Сюзерен и не мога да бия по-старите 4ки руини. Светъл елф съм и все пак имам 500 лечителя, които според мен са повече. Отделно съм чел и съвети, че първо пращаме наемници, за да отслабим руината. Хубаво ще направя наемници, но като ми вдигнат рейтинга на 5* няма да мога да атакувам 4*... Разликата между моята войска и тази, която ти си написал е: аз нямам никакви наменици, имам 200 стрелеца, останали от 3*, имам 3 800 носача и 500те лечителя, които споменах, 2100 война, 2 000 конника. 1 000-та бройки летящи бяха от куеста, който споменах.

Това е, което ми бяха пратили, когато бях приет в един клан:
ПРОЧЕТЕТЕ И СЛОЖЕТЕ В АРХИВА!!!

Видях в мисиите на няколко играча, че пускат цялата си армия на руини, затова ще напиша тук коя руина с каква армия се бие.

При бойните действия ръководещ е принципа на преследвач-жертва. Затова е важно да пускате определени единици в боя, а не цялата армия.

Руини 1-во ниво: За да унищожите тези руини са ви нужни следните бойни единици: Носачи, Конница и Летящи. Нужно е да имате и Лечители, но ако на този етап още нямате – ще трябва да пратите повече от другите единици. Винаги изчислявайте според ресурса в руината колко носачи са ви нужни да заграбите всичко, за да не се изгарят ресурси.

Руини 2ро ниво: Там се изпращат Носачи, Стрелци, Летящи и Лечители.

Руини 3то ниво: При тези руини се прави атака на вълни. Първо се пускат само Наемници, за да отслабят руината, а после се атакува с Носачи, Пехота, Стрелци и Лечители.

Руини 4то ниво: Отново се пускат първо Наемници, а след тях: Носачи, Пехота, Конници и Лечители.

Руини 5то ниво: Първо Наемници, после пращате цялата войска без Наемници и Магьосници.

Руини 6то ниво: Атакуват се с една атака с цялата армия без Наемници и Магьосници.

Ето и още нещо, което ми пратиха за оптимален вариант за биене на руини, аз лично не съм го пробвала като бях на по-малко звезди, така че не знам дали е точно:

Руини 1-во ниво: 600 носача, 100 конница, 50 летящи, 20 лечителя.
Руини 2-ро ниво: 1200 носача, 200 летящи, 150 стрелци, 60 лечителя.
Руини 3-то ниво: 2000 носача, 1000 пехота, 250 стрелци, 300 лечителя.
Руини 4-то ниво: 4000 носача, 1500 пехота, 1000 конница, 600 лечителя.

Това се отнася за единици трето ниво и не е съобразено с бонусите на расите. Рицарите могат да пращат по-малко носачи, защото техните събират двойно повече ресурс, а на светлите елфи лечителите лекуват повече единици. Най-сигурният начин е да смятате на калкулатора.
x7raKilL
Оръженосец

#12 Мнение от x7raKilL »

Ето и една по-възрастна руина 4*, която не мога да бия нормално с моята войска, защото ми измират около половината носачи и не мога да извозя целия ресурс.

http://prikachi.com/images/893/7642893F.jpg

Малко след като бях станал 3* нямах никакъв проблем да бия всякакви руини 3ки. Не може да съм почти Сюзерен, с армия за руини 4* и да не мога да бия всичките без жертви както при 3ките :D
Aksas94
Капитан

#13 Мнение от Aksas94 »

Здравей,ето какво ми прати моят наставник още когато започнах да играя: Това са неоходимите войски за всяко ниво,спазвайте ги и не правете излишни войници:
Ако нямате необходимите, ходете в съюз с някого.
1-во ниво: 500 носачи, 100 конници, 100 летящи и 30 лекари. Хубаво е да са 2-ро ниво, но и първо не губи.
2-ро ниво: 1000 носачи, 200 пегаса 100 стрелци и 70 лекари. войските са минимум 2-ро ниво.
3-ки 1500 носачи, 1000 войници, 250 стрелци и 250 лекари. всички войски 3-то ниво задължително
4-ки 2600 носачи, 1000 войници, 1300 конници, 650 лекари. задължително 3-то ниво.
На видовете руини НЕ СЕ ВЗЕМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ВОЙСКИ, защото според принципа преследвачи- преследвани, ще имате загуби. Руините 4-то ниво задължително предварително се изчисляват, защото за стара руина с 4000 наемници горните войски не са достатъчни.
Така до тук добре,това е приблизителната бройка. Но ти имаш герой,навици на героя и артефакти по него,друг въпрос е расата ти. Та и от там идват промените по тези бройки армия описаните по-горе. Аз като светъл елф си биех спокойно 4-ка (стари и млади) със следната войска : 3000 носачи/1000 войни/900 коне/460 лекари. Надявам се да съм ти била от полза.
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
x7raKilL
Оръженосец

#14 Мнение от x7raKilL »

Aksas94 написа:Здравей,ето какво ми прати моят наставник още когато започнах да играя: Това са неоходимите войски за всяко ниво,спазвайте ги и не правете излишни войници:
Ако нямате необходимите, ходете в съюз с някого.
1-во ниво: 500 носачи, 100 конници, 100 летящи и 30 лекари. Хубаво е да са 2-ро ниво, но и първо не губи.
2-ро ниво: 1000 носачи, 200 пегаса 100 стрелци и 70 лекари. войските са минимум 2-ро ниво.
3-ки 1500 носачи, 1000 войници, 250 стрелци и 250 лекари. всички войски 3-то ниво задължително
4-ки 2600 носачи, 1000 войници, 1300 конници, 650 лекари. задължително 3-то ниво.
На видовете руини НЕ СЕ ВЗЕМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ВОЙСКИ, защото според принципа преследвачи- преследвани, ще имате загуби. Руините 4-то ниво задължително предварително се изчисляват, защото за стара руина с 4000 наемници горните войски не са достатъчни.
Така до тук добре,това е приблизителната бройка. Но ти имаш герой,навици на героя и артефакти по него,друг въпрос е расата ти. Та и от там идват промените по тези бройки армия описаните по-горе. Аз като светъл елф си биех спокойно 4-ка (стари и млади) със следната войска : 3000 носачи/1000 войни/900 коне/460 лекари. Надявам се да съм ти била от полза.
Героят ми е 9 ниво-Паладин, ако трябва после ще му напиша навиците. С 3 800 носача, 2 100 война, 2 000 коня и 500 лекаря не мога да бия спокойно стара руина 4* :) Иначе благодаря за поста ти. Аз също съм светъл елф и на зема вълшебни гори не мога да ги бия спокойно с посочената от мен войска. Не мога да си позволя и наменици, защото това означава да се вдигне рейтинга... Аз май ще трябва да чакам отговор от администрацията дали има предприети действия по този въпрос, аз ли греша - ако да, къде и т.н..
x7raKilL
Оръженосец

#15 Мнение от x7raKilL »

Играч ми писа на лично и разбрах къде е грешката.. Мисля, че темата може да се заключи.
Burton
Магистър

#16 Мнение от Burton »

Все пак можеш да я споделиш, за да няма повече въпроси от този тип, благодаря :)
x7raKilL
Оръженосец

#17 Мнение от x7raKilL »

Това, което съм посочил като сметки е вярно. Пропуснал съм обаче коефициента за дадения сървър. В случая = 80. От там идва и грешката и моето чудене. Използвам поста и темата, за да отправя съвет или критика(ако така се възприеме), но като градивна такава към лицата, които отговарят за форума и помагат на играчите. Не се ограничавайте с това да дадете линк към нещо.. Ако някой беше сметнал също както помолих щях да получа отговора си по-рано. Ако се прочете въпроса, вникне се в него ще може да се даде и по-прост и разбираем лесно отговор. Вероятно нямаше и да изколя тази армия.. Благодаря на bahir, който ми показа къде греша!
didito123Demon
Капитан

#18 Мнение от didito123Demon »

Аз ако бях администратор щях да се махна от тази длъжност след като не мога да съм полезна с нищо за играчите и дори да не си правя труда да отговарям на техни въпроси,а и не знам как бих спала като ми е ясно колко много ще ме псуват и кълнат играчите за бездействието и пренебрежителното отношение което в момента те (администрацията) проявяват и само си седят и си вземат заплатите.
x7raKilL
Оръженосец

#19 Мнение от x7raKilL »

didito123Demon написа:Аз ако бях администратор щях да се махна от тази длъжност след като не мога да съм полезна с нищо за играчите и дори да не си правя труда да отговарям на техни въпроси,а и не знам как бих спала като ми е ясно колко много ще ме псуват и кълнат играчите за бездействието и пренебрежителното отношение което в момента те (администрацията) проявяват и само си седят и си вземат заплатите.
Не искам да ги плюя, но съм съгласен! Не можеш да кажеш, че си на някакъв пост и да не правиш нищо. Ясно ми е, че имат облаги, защото помагат на създателите на играта по някакъв начин. Но със заучени отговори и бездействие или слаба активност - играта ще има по-малко играчи. Тук буквално може да се използва изразът "човек не винаги напуска работата си, а шефа си"... Принципът е същия :)
PristaDimov
Новобранец

#20 Мнение от PristaDimov »

ИЗГЛЕЖДА НЯМА.Платих си за 1800 перли.Парите излязоха от сметката Дойде потвърждение за извършения превод ама перли няма.
Сега какво, да чакам 48часа ли за отговор?
ivog12
Оръженосец

#21 Мнение от ivog12 »

виж да не са ти в портала перлите,в кесията
Burton
Магистър

#22 Мнение от Burton »

ivog12 написа:виж да не са ти в портала перлите,в кесията
Точно това обясних много подробно преди мъничко и точно като публикувах, ме изхвърли :twisted:
Горе където са ти перлите, натискаш, после в прозореца избираш "Кесия в портала" и там трябва да са ти перлите, със стрелката само ги прехвърляш в сървъра
SirAsen
Новобранец

#23 Мнение от SirAsen »

И там няма. И сега какво? :evil:
keks
Site Admin

#24 Мнение от keks »

SirAsen написа:И там няма. И сега какво? :evil:
Нашите специалисти работят по отстраняването на проблема.
Извиняваме се за причинените неудобства.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”