Има ли администрация?
-
- Оръженосец
Има ли администрация?
Здравейте! Има ли администрация в тази игра на нашия български сървър? Чакам от 2 дена за отговор на въпрос - такъв няма. А заради това и имам изтървани куестове с перли.. Трябва ли и тук да си задам въпроса, за да го видят всички?
-
- Новобранец
Re: Има ли администрация?
Има бе, как да няма. Но толкова има, че ще ти се заиска да няма. Отговарят в рамките два работни дни, което означава, че ако си ги запитал в петък, ще получиш отговор във вторник на следващата седмица.
Верно хората са заети с нещо (копиране на клишираните отговори е също тежка задача)...
Верно хората са заети с нещо (копиране на клишираните отговори е също тежка задача)...
-
- Капитан
Администрация има естествено но само за да вземат заплати,за друго просто все едно наистина ги няма.Как да контактуваш с тях като всички контакти минават само и единствено през пощата им,а дали ще ти отговорят и какъв ще е отговора това само те си знаят.Абе нямам думи за тях и това си продължава защото ако решат ще те баннат ако много знаеш и досаждаш и после се оплаквай на някой поп ако искаш !!!
-
- Оръженосец
"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."
Това бях написал на администрацията.
Ето сега и моите сметки благодарение на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs
Награда - 1 500 носача * 110 рейтинг = 165 000 рейтинг от носачи
Награда - 2 500 воини * 493 рейтин = 1 232 500 рейтинг от воини
Награда - 1 000 конници * 656 рейтинг = 656 000 рейтинг от конници
Награда - 1 000 летящи * 776 рейтинг = 776 000 рейтинг от летящи
Награда - 250 лечителя * 6 910 рейтинг = 1 727 500 рейтинг от лечители
Награда - 25 000 наемника * 105 рейтинг = 2 625 000 рейтинг от наемници
Награда - 100 магьосника * 4 390 рейтинг = 439 000 рейтинг от магьосници
Общо рейтинг - 7 621 000
Вдигнал съм 3-4 ниво на поляна на знахарите и няколко нива на 5 огледални кули. Под няколко се разбира до 4 ниво...
Когато станах маршал рейтинга ми беше около 376 000 000. Погледнах тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title след сметките, за да знам има ли смисъл да вземам наградата, за да не стана веднага сюзерен и по груби сметки рейтинга ми трябваше да е около 390 000 000. Съмнявам се, че с избиването на 2-3 руини 4 ниво съм си вдигнал рейтинга до около 900 000 000(ако не и почти 1 000 000 000). Избих си почти цялата войска, направих нов пети град, имах две кариери, бия пак руини и едвам ми се качва сега рейтинга. Дори когато преливах от злато и други ресурси пак едвам се вдигаше.
Сега моля освен администрация и някой играч по възможност от по оптините да ми обясни, аз ли бъркам някъде, грешно ли смятам и какво е решението на казуса...
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтинга
Надявам се да няма отговори от типа погледни тук или тук, защото погледнах http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs , тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Rating - за да видя с колко ми се качва от кариерите, http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title .
Ето сега и моите сметки благодарение на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs
Общо рейтинг - 7 621 000
Вдигнал съм 3-4 ниво на поляна на знахарите и няколко нива на 5 огледални кули. Под няколко се разбира до 4 ниво...
Когато станах маршал рейтинга ми беше около 376 000 000. Погледнах тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title след сметките, за да знам има ли смисъл да вземам наградата, за да не стана веднага сюзерен и по груби сметки рейтинга ми трябваше да е около 390 000 000. Съмнявам се, че с избиването на 2-3 руини 4 ниво съм си вдигнал рейтинга до около 900 000 000(ако не и почти 1 000 000 000). Избих си почти цялата войска, направих нов пети град, имах две кариери, бия пак руини и едвам ми се качва сега рейтинга. Дори когато преливах от злато и други ресурси пак едвам се вдигаше.
Сега моля освен администрация и някой играч по възможност от по оптините да ми обясни, аз ли бъркам някъде, грешно ли смятам и какво е решението на казуса...
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтинга

-
- Site Admin
Здравейте.x7raKilL написа:"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."
Общо рейтинг - 7 621 000
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтингаНадявам се да няма отговори от типа погледни тук или тук, защото погледнах http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs , тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Rating - за да видя с колко ми се качва от кариерите, http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title .
Уточнете, моля, това което описахте - Ви удовлетворява или не?
-
- Оръженосец
Здравейте! Не, не ме удовлетворява. Има ли възможност и администрацията да направи сметка относно рейтинга за тази войска? Смятам с посочените стойности, защото войската е с 3 ниво подобрение. Ако някой от потребителите на форума или друг човек се зачуди защо не ме удовлетворява, а именно: по посочените по-горе сметки, текущите сгради в момента на акаунта ми и развитието също спрямо войската и инфраструктурата, не мисля че отговаря на 5* със звание Сюзерен или на 4* със звание Маршал с рейтинг почти такъв до Сюзерен.keks написа:Здравейте.x7raKilL написа:"Здравейте! Преди няколко часа бях с 3 звезди. Имах липса на руини 3 звезди около мен и реших да си взема награда от куест за армия. Понеже бях близко до званието Маршал, на което отговарят 4 звезди, аз се качих и на съответното звание. След това получих куест "Помощта от Управители". В нея имаше награда армия. Сметнах предварително рейтинга като гледах на единица юнит/вид войска колко рейтинг съответства с помощта на http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs . Стана така че след около 30 минути след като изпълних този куест и взех наградата, аз минах на звание Сюзерен, не съм строил прекалено много сгради за този период(имам едва 3 вдигна), пуснати около 40 разузнавачи. Понеже наемнците бяха най-много и дават на съответната бройка голям рейтинг ги разбивах по руини. Не ми е за тях или за магьосниците, които са умрели, но тук идва и въпросът? Войската, която взех от споменатия куест и още малко конници и пехота не може да надхвърли рейтинга толкова бързо. За всеки случай сметнах още един. Аз ли греша два пъти или има някакъв проблем? Доста време стоях на 3*, за да мога да се подготвям за следващите нива, сега отново щях да правя същото, но моля да проверите дали наистина всичко е пресметнато както трябва. Не мисля и че убийството на 3-4 руини с 4 звезди също ще качи толкова рейтинга.."
Общо рейтинг - 7 621 000
Освен това - когато имах около 320 000 000 рейтинг армията ми за руини 3*, дори и с повече армия си стигаше и си ги биех без проблеми. А сега след като разбих ненужната войска за руини 4* по-големите не мога да ги бия. В момента рейтинга ми е почти 624 000 000, макар че може да се погледне и в играта. Съмнявам се, че играта е направена с цел да се задържиш на 4* за няколко часа и да нямаш даже подготовката да биеш младите 5*. И като се сетя бях взел още 500 воина и май още толкова конници от куестовете за намиране на определено ниво руина. Макар че и те едва ли вдигат толкова рейтингаНадявам се да няма отговори от типа погледни тук или тук, защото погледнах http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs , тук http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Rating - за да видя с колко ми се качва от кариерите, http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Title .
Уточнете, моля, това което описахте - Ви удовлетворява или не?
-
- Оръженосец
Ако трябва да формулирам по-точно недоволството си: избита е почти цялата армия от куест платен с перли. Загубите са описани в по-горен мой пост. За тези загуби рейтингът трябваше да падне много, за да се компенсира, но това не се случи и аз не мога да си затворя очите. Т.е. аз сега нито армията от куеста, с която да бия спокойно руините 4*, а рейтингът ми е надвишен и по мои сметки с около 200 000 000...
-
- Оръженосец
А като допълнение мога да добавя и гълъбчето, макар че не знам дали оказва влияние на този сървър...
-
- Оръженосец
Виждам, че в съседната тема за Братството на меча има някакво развитие, но тук няма... Отговор ли се или?
-
- Новобранец
Забрави за смятане на рейтинга, само се объркваш така. Трябвало е да се допиташ до някой по-опитен играч.
Има една тема Как да победим руина съответно ниво?, погледни там. Бройката на войската се доближава до лимита за съответното ниво. Та, там пише следното:
Руини 3-то ниво: 1500 носачи, 900 войници, 200 стрелци и 250-300 лекари
Задължително всички войски 3-то ниво
Руините 4 звезди
Приблизителната войска е следната:
2600 носачи, 1000 войни, 1300 конници, 650-750 лекари.
Няма как да останеш на 4* при посочените бройки, които си взел от наградите. Дори и да извадиш армията, която си имал на 3 ниво, пак ще прехвърлиш нормата за маршал, само от награди.
Ако намалиш бройката на посочените лечителите (650-750), която е завишена според мен, може да си позволиш и още от 2 до 5 хиляди наемника. С тяхна помощ ще биеш най-слабите петици сам, но това ще е в много редки случаи. Може да си поиграеш и с бройката на войниците и конниците като я увеличаваш, също за сметка на лечителите. Примерно да е така:
2000-2500 носача, 2000 войника, 2000 конника, 550-600 лечителя, допълнени от 2000-3000 наемника.
Летящи не ти трябват, те се избиват на 3 ниво. 1000 бройки са ужасно много.
По принцип такива големи награди с армия се взимат при достигане на 5 ниво, не е трябвало да посягаш към тях изобщо. До 4 ниво армията се прави лесно и бързо, без особени усилия.
Има една тема Как да победим руина съответно ниво?, погледни там. Бройката на войската се доближава до лимита за съответното ниво. Та, там пише следното:
Руините 4 звезди
Няма как да останеш на 4* при посочените бройки, които си взел от наградите. Дори и да извадиш армията, която си имал на 3 ниво, пак ще прехвърлиш нормата за маршал, само от награди.
Ако намалиш бройката на посочените лечителите (650-750), която е завишена според мен, може да си позволиш и още от 2 до 5 хиляди наемника. С тяхна помощ ще биеш най-слабите петици сам, но това ще е в много редки случаи. Може да си поиграеш и с бройката на войниците и конниците като я увеличаваш, също за сметка на лечителите. Примерно да е така:
2000-2500 носача, 2000 войника, 2000 конника, 550-600 лечителя, допълнени от 2000-3000 наемника.
По принцип такива големи награди с армия се взимат при достигане на 5 ниво, не е трябвало да посягаш към тях изобщо. До 4 ниво армията се прави лесно и бързо, без особени усилия.
-
- Оръженосец
С посочената бройка няма как да бия 4*. На 5 милиона рейтинг съм от Сюзерен и не мога да бия по-старите 4ки руини. Светъл елф съм и все пак имам 500 лечителя, които според мен са повече. Отделно съм чел и съвети, че първо пращаме наемници, за да отслабим руината. Хубаво ще направя наемници, но като ми вдигнат рейтинга на 5* няма да мога да атакувам 4*... Разликата между моята войска и тази, която ти си написал е: аз нямам никакви наменици, имам 200 стрелеца, останали от 3*, имам 3 800 носача и 500те лечителя, които споменах, 2100 война, 2 000 конника. 1 000-та бройки летящи бяха от куеста, който споменах.Petrohan написа:Забрави за смятане на рейтинга, само се объркваш така. Трябвало е да се допиташ до някой по-опитен играч.
Руините 4 звезди
Това е, което ми бяха пратили, когато бях приет в един клан:
ПРОЧЕТЕТЕ И СЛОЖЕТЕ В АРХИВА!!!
Видях в мисиите на няколко играча, че пускат цялата си армия на руини, затова ще напиша тук коя руина с каква армия се бие.
При бойните действия ръководещ е принципа на преследвач-жертва. Затова е важно да пускате определени единици в боя, а не цялата армия.
Руини 1-во ниво: За да унищожите тези руини са ви нужни следните бойни единици: Носачи, Конница и Летящи. Нужно е да имате и Лечители, но ако на този етап още нямате – ще трябва да пратите повече от другите единици. Винаги изчислявайте според ресурса в руината колко носачи са ви нужни да заграбите всичко, за да не се изгарят ресурси.
Руини 2ро ниво: Там се изпращат Носачи, Стрелци, Летящи и Лечители.
Руини 3то ниво: При тези руини се прави атака на вълни. Първо се пускат само Наемници, за да отслабят руината, а после се атакува с Носачи, Пехота, Стрелци и Лечители.
Руини 4то ниво: Отново се пускат първо Наемници, а след тях: Носачи, Пехота, Конници и Лечители.
Руини 5то ниво: Първо Наемници, после пращате цялата войска без Наемници и Магьосници.
Руини 6то ниво: Атакуват се с една атака с цялата армия без Наемници и Магьосници.
Ето и още нещо, което ми пратиха за оптимален вариант за биене на руини, аз лично не съм го пробвала като бях на по-малко звезди, така че не знам дали е точно:
Руини 1-во ниво: 600 носача, 100 конница, 50 летящи, 20 лечителя.
Руини 2-ро ниво: 1200 носача, 200 летящи, 150 стрелци, 60 лечителя.
Руини 3-то ниво: 2000 носача, 1000 пехота, 250 стрелци, 300 лечителя.
Руини 4-то ниво: 4000 носача, 1500 пехота, 1000 конница, 600 лечителя.
Това се отнася за единици трето ниво и не е съобразено с бонусите на расите. Рицарите могат да пращат по-малко носачи, защото техните събират двойно повече ресурс, а на светлите елфи лечителите лекуват повече единици. Най-сигурният начин е да смятате на калкулатора.
-
- Оръженосец
Ето и една по-възрастна руина 4*, която не мога да бия нормално с моята войска, защото ми измират около половината носачи и не мога да извозя целия ресурс.
http://prikachi.com/images/893/7642893F.jpg
Малко след като бях станал 3* нямах никакъв проблем да бия всякакви руини 3ки. Не може да съм почти Сюзерен, с армия за руини 4* и да не мога да бия всичките без жертви както при 3ките
http://prikachi.com/images/893/7642893F.jpg
Малко след като бях станал 3* нямах никакъв проблем да бия всякакви руини 3ки. Не може да съм почти Сюзерен, с армия за руини 4* и да не мога да бия всичките без жертви както при 3ките

-
- Капитан
Здравей,ето какво ми прати моят наставник още когато започнах да играя: Това са неоходимите войски за всяко ниво,спазвайте ги и не правете излишни войници:
Ако нямате необходимите, ходете в съюз с някого.
1-во ниво: 500 носачи, 100 конници, 100 летящи и 30 лекари. Хубаво е да са 2-ро ниво, но и първо не губи.
2-ро ниво: 1000 носачи, 200 пегаса 100 стрелци и 70 лекари. войските са минимум 2-ро ниво.
3-ки 1500 носачи, 1000 войници, 250 стрелци и 250 лекари. всички войски 3-то ниво задължително
4-ки 2600 носачи, 1000 войници, 1300 конници, 650 лекари. задължително 3-то ниво.
На видовете руини НЕ СЕ ВЗЕМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ВОЙСКИ, защото според принципа преследвачи- преследвани, ще имате загуби. Руините 4-то ниво задължително предварително се изчисляват, защото за стара руина с 4000 наемници горните войски не са достатъчни.
Така до тук добре,това е приблизителната бройка. Но ти имаш герой,навици на героя и артефакти по него,друг въпрос е расата ти. Та и от там идват промените по тези бройки армия описаните по-горе. Аз като светъл елф си биех спокойно 4-ка (стари и млади) със следната войска : 3000 носачи/1000 войни/900 коне/460 лекари. Надявам се да съм ти била от полза.
1-во ниво: 500 носачи, 100 конници, 100 летящи и 30 лекари. Хубаво е да са 2-ро ниво, но и първо не губи.
2-ро ниво: 1000 носачи, 200 пегаса 100 стрелци и 70 лекари. войските са минимум 2-ро ниво.
3-ки 1500 носачи, 1000 войници, 250 стрелци и 250 лекари. всички войски 3-то ниво задължително
4-ки 2600 носачи, 1000 войници, 1300 конници, 650 лекари. задължително 3-то ниво.
На видовете руини НЕ СЕ ВЗЕМАТ НИКАКВИ ДРУГИ ВОЙСКИ, защото според принципа преследвачи- преследвани, ще имате загуби. Руините 4-то ниво задължително предварително се изчисляват, защото за стара руина с 4000 наемници горните войски не са достатъчни.
Така до тук добре,това е приблизителната бройка. Но ти имаш герой,навици на героя и артефакти по него,друг въпрос е расата ти. Та и от там идват промените по тези бройки армия описаните по-горе. Аз като светъл елф си биех спокойно 4-ка (стари и млади) със следната войска : 3000 носачи/1000 войни/900 коне/460 лекари. Надявам се да съм ти била от полза.
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
-
- Оръженосец
Героят ми е 9 ниво-Паладин, ако трябва после ще му напиша навиците. С 3 800 носача, 2 100 война, 2 000 коня и 500 лекаря не мога да бия спокойно стара руина 4*Aksas94 написа:Здравей,ето какво ми прати моят наставник още когато започнах да играя: Това са неоходимите войски за всяко ниво,спазвайте ги и не правете излишни войници:

-
- Оръженосец
Играч ми писа на лично и разбрах къде е грешката.. Мисля, че темата може да се заключи.
-
- Магистър
Все пак можеш да я споделиш, за да няма повече въпроси от този тип, благодаря 

-
- Оръженосец
Това, което съм посочил като сметки е вярно. Пропуснал съм обаче коефициента за дадения сървър. В случая = 80. От там идва и грешката и моето чудене. Използвам поста и темата, за да отправя съвет или критика(ако така се възприеме), но като градивна такава към лицата, които отговарят за форума и помагат на играчите. Не се ограничавайте с това да дадете линк към нещо.. Ако някой беше сметнал също както помолих щях да получа отговора си по-рано. Ако се прочете въпроса, вникне се в него ще може да се даде и по-прост и разбираем лесно отговор. Вероятно нямаше и да изколя тази армия.. Благодаря на bahir, който ми показа къде греша!
-
- Капитан
Аз ако бях администратор щях да се махна от тази длъжност след като не мога да съм полезна с нищо за играчите и дори да не си правя труда да отговарям на техни въпроси,а и не знам как бих спала като ми е ясно колко много ще ме псуват и кълнат играчите за бездействието и пренебрежителното отношение което в момента те (администрацията) проявяват и само си седят и си вземат заплатите.
-
- Оръженосец
Не искам да ги плюя, но съм съгласен! Не можеш да кажеш, че си на някакъв пост и да не правиш нищо. Ясно ми е, че имат облаги, защото помагат на създателите на играта по някакъв начин. Но със заучени отговори и бездействие или слаба активност - играта ще има по-малко играчи. Тук буквално може да се използва изразът "човек не винаги напуска работата си, а шефа си"... Принципът е същияdidito123Demon написа:Аз ако бях администратор щях да се махна от тази длъжност след като не мога да съм полезна с нищо за играчите и дори да не си правя труда да отговарям на техни въпроси,а и не знам как бих спала като ми е ясно колко много ще ме псуват и кълнат играчите за бездействието и пренебрежителното отношение което в момента те (администрацията) проявяват и само си седят и си вземат заплатите.

-
- Новобранец
ИЗГЛЕЖДА НЯМА.Платих си за 1800 перли.Парите излязоха от сметката Дойде потвърждение за извършения превод ама перли няма.
Сега какво, да чакам 48часа ли за отговор?
Сега какво, да чакам 48часа ли за отговор?
-
- Оръженосец
виж да не са ти в портала перлите,в кесията
-
- Магистър
Точно това обясних много подробно преди мъничко и точно като публикувах, ме изхвърлиivog12 написа:виж да не са ти в портала перлите,в кесията

Горе където са ти перлите, натискаш, после в прозореца избираш "Кесия в портала" и там трябва да са ти перлите, със стрелката само ги прехвърляш в сървъра
-
- Новобранец
И там няма. И сега какво? 

-
- Site Admin
Нашите специалисти работят по отстраняването на проблема.SirAsen написа:И там няма. И сега какво?
Извиняваме се за причинените неудобства.