Steam

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
ferri
Новобранец

Steam

#1 Мнение от ferri »

Здравейте!Регистрирах се в Steam,и реших да пусна играта през Steam,но ми даде да играя с нов акаунт!Сега не знам как да си играя с мойте акаунти през Steam!Някаква идея как да си играя с моите акаунти през Steam?
Burton
Магистър

Re: Steam

#2 Мнение от Burton »

През стийм не можеш да играеш с твоя акаунт от този сървър. Сървъра в стийм е интернационален, съвсем нов сървър, там има играчи от цял свят, играейки през стийм платформите си. Ако си се регистрирал/а там, вероятно си забелязала, че заедно с инфото за ник, раса и звезди, има и знаменце кой играч от коя държава е.
Не оставайте със заблудата, че стийм е нов начин да влезнете в този сървър. Двете нямат нищо общо.
Който има въпроси относно стийм и играта през него, нека да пита.
keks
Site Admin

Re: Steam

#3 Мнение от keks »

ferri написа:Здравейте!Регистрирах се в Steam,и реших да пусна играта през Steam,но ми даде да играя с нов акаунт!Сега не знам как да си играя с мойте акаунти през Steam!Някаква идея как да си играя с моите акаунти през Steam?
Вярно е, че Steam това е като нов сървър.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”