Акаунт

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Purple2013
Оръженосец

Акаунт

#1 Мнение от Purple2013 »

Мога ли да знам какво става с акаунта ми? Снощи уж всичко бе наред, а днес отново съм мултиплицирана. Каква е причината? Да не би активните играчи да са ви много или просто гоните такива, които играят безплатно?
keks
Site Admin

Re: Акаунт

#2 Мнение от keks »

Purple2013 написа:Мога ли да знам какво става с акаунта ми? Снощи уж всичко бе наред, а днес отново съм мултиплицирана. Каква е причината? Да не би активните играчи да са ви много или просто гоните такива, които играят безплатно?
Здравейте.
Запитването Ви беше разгледено.
Извиняваме се за забавянето.
Отговорът ви беше изпратен на мейла.
Summerdream
Новобранец

#3 Мнение от Summerdream »

снощи писах имейл на администрацията от прозореца при влизане в играта, но отговор все още нямам.
Ще питам и тук па дано получа някакъв отговор:
при опит за влизане в играта не ме допуска - изписва ми, че персонажът се изтрива, това означава ли, че ми се закрива акаунта? Следва ли нещо оттук нататък и ако - да, какво?
escalade86
Новобранец

#4 Мнение от escalade86 »

И аз имам проблем с акаунта ми,влизам във форума и в играта от гугъл,но като цъкна да продължа,за да влезна в акаунта си и ми вади прозорче,което ми изисква юзър нейм и парола,и ми пише dataminer realm powered by jetty,вкарал съм сума ти пари в тая игра,направо съм бясен,пуснах атака към руина и извъднъж ми даде този проблем като ме изхвърли,сега ако някой ме удари през това време какво правим,мога ли да попитам,и кога отново ще мога да си влезна в акаунта?????
asmodeus2013
Новобранец

#5 Мнение от asmodeus2013 »

И аз имам проблем с логването в сървър 2. Изписва ми :
Уеб страницата не може да се зареди, защото сървърът не изпрати данни.
Код на грешката: ERR_EMPTY_RESPONSE
keks
Site Admin

#6 Мнение от keks »

escalade86 написа:И аз имам проблем с акаунта ми,влизам във форума и в играта от гугъл,но като цъкна да продължа,за да влезна в акаунта си и ми вади прозорче,което ми изисква юзър нейм и парола,и ми пише dataminer realm powered by jetty,вкарал съм сума ти пари в тая игра,направо съм бясен,пуснах атака към руина и извъднъж ми даде този проблем като ме изхвърли,сега ако някой ме удари през това време какво правим,мога ли да попитам,и кога отново ще мога да си влезна в акаунта?????
Този проблем е в процеса на решаване.
В най-скоро време ситуацията ще се подобри.
Извиняваме се за причинените неудобства.
keks
Site Admin

#7 Мнение от keks »

Summerdream написа:снощи писах имейл на администрацията от прозореца при влизане в играта, но отговор все още нямам.
Ще питам и тук па дано получа някакъв отговор:
при опит за влизане в играта не ме допуска - изписва ми, че персонажът се изтрива, това означава ли, че ми се закрива акаунта? Следва ли нещо оттук нататък и ако - да, какво?
Най-вероятно пуснахте персонажа си за изтриването.
desiko
Новобранец

#8 Мнение от desiko »

Като гледам, вървят две теми за проблеми с акаунтите. Какво става? Ако има и други, нека да пишат. Явно не са един и двама. При мен поне проблема е при с2.
Burton
Магистър

#9 Мнение от Burton »

Беше временно и всичко се оправи, аз също го имах проблема, но вече всичко е ок, надявам се и при вас.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”