Акаунт
-
- Оръженосец
Акаунт
Мога ли да знам какво става с акаунта ми? Снощи уж всичко бе наред, а днес отново съм мултиплицирана. Каква е причината? Да не би активните играчи да са ви много или просто гоните такива, които играят безплатно?
-
- Site Admin
Re: Акаунт
Здравейте.Purple2013 написа:Мога ли да знам какво става с акаунта ми? Снощи уж всичко бе наред, а днес отново съм мултиплицирана. Каква е причината? Да не би активните играчи да са ви много или просто гоните такива, които играят безплатно?
Запитването Ви беше разгледено.
Извиняваме се за забавянето.
Отговорът ви беше изпратен на мейла.
-
- Новобранец
снощи писах имейл на администрацията от прозореца при влизане в играта, но отговор все още нямам.
Ще питам и тук па дано получа някакъв отговор:
при опит за влизане в играта не ме допуска - изписва ми, че персонажът се изтрива, това означава ли, че ми се закрива акаунта? Следва ли нещо оттук нататък и ако - да, какво?
при опит за влизане в играта не ме допуска - изписва ми, че персонажът се изтрива, това означава ли, че ми се закрива акаунта? Следва ли нещо оттук нататък и ако - да, какво?
-
- Новобранец
И аз имам проблем с акаунта ми,влизам във форума и в играта от гугъл,но като цъкна да продължа,за да влезна в акаунта си и ми вади прозорче,което ми изисква юзър нейм и парола,и ми пише dataminer realm powered by jetty,вкарал съм сума ти пари в тая игра,направо съм бясен,пуснах атака към руина и извъднъж ми даде този проблем като ме изхвърли,сега ако някой ме удари през това време какво правим,мога ли да попитам,и кога отново ще мога да си влезна в акаунта?????
-
- Новобранец
И аз имам проблем с логването в сървър 2. Изписва ми :
Уеб страницата не може да се зареди, защото сървърът не изпрати данни.
Код на грешката: ERR_EMPTY_RESPONSE
Уеб страницата не може да се зареди, защото сървърът не изпрати данни.
Код на грешката: ERR_EMPTY_RESPONSE
-
- Site Admin
Този проблем е в процеса на решаване.escalade86 написа:И аз имам проблем с акаунта ми,влизам във форума и в играта от гугъл,но като цъкна да продължа,за да влезна в акаунта си и ми вади прозорче,което ми изисква юзър нейм и парола,и ми пише dataminer realm powered by jetty,вкарал съм сума ти пари в тая игра,направо съм бясен,пуснах атака към руина и извъднъж ми даде този проблем като ме изхвърли,сега ако някой ме удари през това време какво правим,мога ли да попитам,и кога отново ще мога да си влезна в акаунта?????
В най-скоро време ситуацията ще се подобри.
Извиняваме се за причинените неудобства.
-
- Site Admin
Най-вероятно пуснахте персонажа си за изтриването.Summerdream написа:снощи писах имейл на администрацията от прозореца при влизане в играта, но отговор все още нямам.
-
- Новобранец
Като гледам, вървят две теми за проблеми с акаунтите. Какво става? Ако има и други, нека да пишат. Явно не са един и двама. При мен поне проблема е при с2.
-
- Магистър
Беше временно и всичко се оправи, аз също го имах проблема, но вече всичко е ок, надявам се и при вас.