Търсих на всякъде, но все нечетна информация намирам.. Въпроса ми е колко рейтинг дават
носачи,рицари,конници, и т.н всички войни ?
Колко рейтинг дава всеки един войник
-
- Новобранец
- MorganLeFay
- Оръженосец
Re: Колко рейтинг дава всеки един войник
http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=UnitParametrs тук пише и рейтинга
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
-
- Новобранец
Един наемник дава 105 рейтинг ? Това изобщо не е вярно.. смятах наскоро няколко пъти с калкулатора правих какво ли не .. и все ми излиза, че един наемник дава около 8000 рейтинг ?
- MorganLeFay
- Оръженосец
нещо не смяташ вярно с калкулатора или не ползваш правилния калкулатор, рейтинга в таблиците е точен
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
-
- Новобранец
Не напротив.. формулата е била друга..сега ми е пратиха и смятам това което искам много по точно.
Все пак благодаря.
Все пак благодаря.
-
- Капитан
не се карайте! и двамата сте прави
просто единия говори за рейтинг в класация "Мощ на армията", а другия говори за "Общ рейтинг". В общия рейтинг стойността на всяка бойна единица влиза като се приравни към злато ресурса за тази единица и се умножи по 80.

- MorganLeFay
- Оръженосец
не се караме, то стана ясно, че говорим за различни неща