Навик на героя (Намаляване нивото на кулите)

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
MitkoBG
Магистър

Навик на героя (Намаляване нивото на кулите)

#1 Мнение от MitkoBG »

В какво се състой действието на този навик и как увеличаването на единиците му влияе на действието му?

Т.е. понижаване нивото на кулите какво означава че понижава нивото на обикновените кули , или на магическите кули , намаля с 1 ниво или с няколко нива? Означава ли че ако е на 5 ниво ще намалява магическата кула до 2 ниво??

Моля някой който наистина знае да отговори
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Аватар
Denity1
Магистър

Re: Навик на героя (Намаляване нивото на кулите)

#2 Мнение от Denity1 »

Намалява нивото със всеки рунд, тоест ако имаш 2 кули (без значение какви) на 5то ниво и имаш 5 рунда, 1вия рунд кулите ще са на 4то ниво, втория ще са на 3то и т.н. 5тия рунд кулите ще са на нулево ниво, все едно ги няма. :)
Не знам до колко е вярно тва което написах, но аз така си го обяснявам това. :) :)
Аватар
MitkoBG
Магистър

#3 Мнение от MitkoBG »

Denity1 написа:Намалява нивото със всеки рунд, тоест ако имаш 2 кули (без значение какви) на 5то ниво и имаш 5 рунда, 1вия рунд кулите ще са на 4то ниво, втория ще са на 3то и т.н. 5тия рунд кулите ще са на нулево ниво, все едно ги няма. :)
Не знам до колко е вярно тва което написах, но аз така си го обяснявам това. :) :)

а ако ми е на 5 ниво навика след 1ви рунд няма да има ефект от кулите ли?
Warrior!
HenryLeeLucas
Капитан

#4 Мнение от HenryLeeLucas »

Не. С увеличаване нивото на навика просто можеш да го използваш по-често. Ефектът му си остава същия, намалява нивото на кулите с всеки рунд.
Аватар
MitkoBG
Магистър

#5 Мнение от MitkoBG »

значи наистина е use-less както си мислех... поне действа ли на магически кулИ?
Warrior!
Аватар
Denity1
Магистър

#6 Мнение от Denity1 »

С увеличаване нивото на навика, времето за презареждане става по малко, а не единиците с които намаляш нивото на кулите да стават повече.... и да, действа на магически кули :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”