Здравейте,
Искам да ви попитам какво се случва с войската която е в убежището, ако ви превземат рудника? Тя си остава за тоя дето е превзел рудника, умира или отива в най-близкото ти кралство? И също така ме интересува как се вдигат навиците на героя. Имам сега три неща които са 1/5 и едно което е 0/5 е как да ги направя 5/5 с алхимиците ли се изучават тия неща или само като ходиш на битка с героя и се вдигат навиците му има ли друг начин без да влизаш в бой. Аз съм миролюбив юзър и искам само да си се развивам без нападам някой играч и без да ме нападат мен, а само бой по руини а те са бол за какво трябва да правиш мизерия на някой ей така само защото си по силен от него. Е да ако някой се прави на интересен и вместо да си помагаме той се дърви ясно, но карАт е толкова голяма и руини има за всички така че не виждам смисъл от агресия ама всеки с интересите си де. (малко се отклоних)
Благодаря Ви, предварително за помоща!
С Уважение: КГА!
Поздрави!
Войска в убежище в рудник
-
- Новобранец
- munnyto
- Магистър
Re: Войска в убежище в рудник
Войската от убежището в рудника, поема към най -близкия град, като (случва се) по-слабохарактерните дезертират.
При всяко вдигане на ниво на героя можеш да цъкнеш върху два от неговите навици. Или два пъти върху един навик, ако няма допълнителни условия.
Колкото до другите ти въпроси - аз се питам същото, ама току изкокне някой да ми обяснява, че трябва да съм кучка, защото играта го позволявала...

При всяко вдигане на ниво на героя можеш да цъкнеш върху два от неговите навици. Или два пъти върху един навик, ако няма допълнителни условия.
Колкото до другите ти въпроси - аз се питам същото, ама току изкокне някой да ми обяснява, че трябва да съм кучка, защото играта го позволявала...

نا أحب نوضري
موني
موني