Войска в убежище в рудник

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
charlykayo
Новобранец

Войска в убежище в рудник

#1 Мнение от charlykayo »

Здравейте,
Искам да ви попитам какво се случва с войската която е в убежището, ако ви превземат рудника? Тя си остава за тоя дето е превзел рудника, умира или отива в най-близкото ти кралство? И също така ме интересува как се вдигат навиците на героя. Имам сега три неща които са 1/5 и едно което е 0/5 е как да ги направя 5/5 с алхимиците ли се изучават тия неща или само като ходиш на битка с героя и се вдигат навиците му има ли друг начин без да влизаш в бой. Аз съм миролюбив юзър и искам само да си се развивам без нападам някой играч и без да ме нападат мен, а само бой по руини а те са бол за какво трябва да правиш мизерия на някой ей така само защото си по силен от него. Е да ако някой се прави на интересен и вместо да си помагаме той се дърви ясно, но карАт е толкова голяма и руини има за всички така че не виждам смисъл от агресия ама всеки с интересите си де. (малко се отклоних)
Благодаря Ви, предварително за помоща!
С Уважение: КГА!
Поздрави!
Аватар
munnyto
Магистър

Re: Войска в убежище в рудник

#2 Мнение от munnyto »

Войската от убежището в рудника, поема към най -близкия град, като (случва се) по-слабохарактерните дезертират. :mrgreen:
При всяко вдигане на ниво на героя можеш да цъкнеш върху два от неговите навици. Или два пъти върху един навик, ако няма допълнителни условия.
Колкото до другите ти въпроси - аз се питам същото, ама току изкокне някой да ми обяснява, че трябва да съм кучка, защото играта го позволявала...
:?
نا أحب نوضري

موني
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”