Наставничество
-
- Оръженосец
Наставничество
Има ли начин при поискване на ресурси от наставника, той да даде само злато, но не и население например? Ако има кажете какъв е?
- munnyto
- Магистър
Re: Наставничество
Няма. За съжаление.
Но ако ученикът е наблизо може да се завърти търговийка и реално да му се "изпратят" доста повече жълтици.
Но ако ученикът е наблизо може да се завърти търговийка и реално да му се "изпратят" доста повече жълтици.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Оръженосец
Вижте, аз питам неслучайно
С предишния акаунт имах наставник, който веднъж ми прати само пари, но не и население. Тогава не се впечатлих, защото не се интересувах от наставничеството, освен това въпросният наставник почти никога не ми даваше ресурси. Между другото това е доста смущаващо и би отказало някои хора от играта. Това ме накара и мен да си сменя акаунта и съм много доволна от новия наставник. Въпросът е, че той твърди, че е невъзможно да се изпраща само едното от двете /злато или население/ при поискване, а на мен ми се случи....

-
- Новобранец
Привет и аз също съм нов но намерих следното :
Само начинаещ играч може да стане ученик. За това играчът трябва да натисне бутона «Да» в писмото с покана от наставника.
След това наставникът на играча ще се появи в контактите на ученика (отварят се с бутона «Съобщения») и ще бъде негов наставник докато не завърши обучението му (натисне бутончето «Завърши обучението на ученика»). Ученикът също ще се появи в контакт листата на наставника. У наставник и ученик е включена настройката «Показвай онлайн» един на друг. Ученикът може да поиска ресурси за развитие веднъж на денонощие като натисне бутона «Поискай ресурси» в Съобщенията. Това винаги е същият комплект ресурси: 5 000 злато и 500 население.
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Mentor
Дано ти помогне !
Само начинаещ играч може да стане ученик. За това играчът трябва да натисне бутона «Да» в писмото с покана от наставника.
След това наставникът на играча ще се появи в контактите на ученика (отварят се с бутона «Съобщения») и ще бъде негов наставник докато не завърши обучението му (натисне бутончето «Завърши обучението на ученика»). Ученикът също ще се появи в контакт листата на наставника. У наставник и ученик е включена настройката «Показвай онлайн» един на друг. Ученикът може да поиска ресурси за развитие веднъж на денонощие като натисне бутона «Поискай ресурси» в Съобщенията. Това винаги е същият комплект ресурси: 5 000 злато и 500 население.
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Mentor
Дано ти помогне !
-
- Оръженосец
Е, да, ама нали точно това казвам - че на мен веднъж ми беше изпратено само 5000 злато без население. Тогава просто реших, че наставникът не ми дава, защото няма. Може пък да са направили промени междувременно, макар че не беше толкова отдавна...
-
- Новобранец
Нямам идея
В краен случей пробвай с въпрос към администрацията...

-
- Оръженосец
Възможно ли е да има разлика при тези наставници, които са на абонамент и при тези, които играят безплатно?
- BigMaster
- Капитан
Purple2013 написа:Вижте, аз питам неслучайноС предишния акаунт имах наставник, който веднъж ми прати само пари, но не и население. Тогава не се впечатлих, защото не се интересувах от наставничеството, освен това въпросният наставник почти никога не ми даваше ресурси. Между другото това е доста смущаващо и би отказало някои хора от играта. Това ме накара и мен да си сменя акаунта и съм много доволна от новия наставник. Въпросът е, че той твърди, че е невъзможно да се изпраща само едното от двете /злато или население/ при поискване, а на мен ми се случи....
от скоро имам ученици , но когато ми изпратиха първото искане , без да имам население свободно , не можех да им прата злато. Макар че не виждам насрещен куест от играта за които си давам ресурса , освен дрън дрън , грабеж и да станат сюзерен или да платят за подобрението на замака им което е само пари за играта

-
- Оръженосец
Ами то и учениците имат куест да поискат 50 пъти ресурси от наставника за определено време, а както знаем един сюзерен ако има нещо, което да няма то това е свободно население. В такъв случай куеста става доста трудно изпълним...
-
- Капитан
Може да са променили куеста и да говоря колкото да си бая на.. пръстите, но преди месец и половина някъде бях ученик в друг сървър на играта и куеста изискваше 10 пъти поискване на ресурси в рамките на 14 дни и можеше да се изпълни без наставника да изпълнява своята част. Броячът на куеста ми отчиташе бройка при поискване и не изчакваше да ми бъдат дадени ресурсите.
Освен ако не са променили куеста не виждам никакъв проблем с изпълнението му.
Освен ако не са променили куеста не виждам никакъв проблем с изпълнението му.
-
- Оръженосец
Извинявам се, куеста е за 10 пъти не 50
Това обаче не променя факта, че веднъж системата отчете само злато, но не и население, което явно е невъзможно по принцип. Явно е било някакъв бъг или де да знам... както и да е.... Не ми се е случвало повече...