АНАЛОГ НА ПРОСТОТИЯТА

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
RumenPetrov
Новобранец

АНАЛОГ НА ПРОСТОТИЯТА

#1 Мнение от RumenPetrov »

ДРАГА МИ АДМИНИСТРАЦИЯ - НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО БЯГАТ ХОРАТА ОТ СЪРВАРА ?

ще ви представя поредното доказателство за това

разбирам в руините да има поне по 5 перли за да се избият разходите от 50 перли който евентуално някои би направил , но докато продължавате в тоя дух да оставяте по една перла във руините - и този сървър ще падне под необходимия минимум и както доста други до сега - ще отиде в небитието

ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ?
Прикачени файлове
поредната простотия.png
НАГЛЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТО КАКВО СЕ ИЗИСКВА - А КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ В ЗАМЯНА ......... ?
НАГЛЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТО КАКВО СЕ ИЗИСКВА - А КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ В ЗАМЯНА ......... ?
Burton
Магистър

Re: АНАЛОГ НА ПРОСТОТИЯТА

#2 Мнение от Burton »

Перлите в руините са свързани с внасянето на пари, аналогично, закупуването на перли в играта от всички играчи в сървъра, купуват се перли, има и перли в руините, играе се безплатно, няма перли, това е.
rhyr1
Оръженосец

#3 Мнение от rhyr1 »

Burton написа:Перлите в руините са свързани с внасянето на пари, аналогично, закупуването на перли в играта от всички играчи в сървъра, купуват се перли, има и перли в руините, играе се безплатно, няма перли, това е.
Бъртон ти чуваш ли се какви простотий говориш. Играта е безплатна и свободно се разпространява в интернет. Според Българското законодателство, собствениците на играта трябва да предоставят начин, потребителите да си набавят безплатно съответната валута-черните перли. Всички играчи виждаме, особено последните месеци, как администрацията започна да пуска по малко руини, като почти всички с по 1 перла. На аукционите във всички сървъри се наблюдават странни аномалий, играчи 1-2-3-4 звезди, изкупуват най скъпите лотове на безбожни за съответния сървър цени..на всеки 5 часа наредени и купуват лот. Въобще не ме интересува колко милиона искат да спечелят собствениците месечно, никой не е длъжен да им плаща. Или предоставят нормални условия за игра ,спират да крият руините, пускат ги с перли и свитъци, или е крайно време вече държавните институций да се намесят и да спрът тази подигравка от страна на администрацията, към потребителите. Ако утре вземем да прочетем във вестниците, как еди кой си от еди коя си компания , за еди какво си, влязал за 50 години в затвора и 100 000 играчи направили иск срещу него да им плати 1 милиард долара, то аз съм първия дето ще му прати стотинки за кафе и 3-4 цигари. Тук обаче един лев няма да видят, каквито и тактики да използват.
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

rhyr1 написа:
Burton написа:Перлите в руините са свързани с внасянето на пари, аналогично, закупуването на перли в играта от всички играчи в сървъра, купуват се перли, има и перли в руините, играе се безплатно, няма перли, това е.
Бъртон ти чуваш ли се какви простотий говориш. Играта е безплатна и свободно се разпространява в интернет. Според Българското законодателство, собствениците на играта трябва да предоставят начин, потребителите да си набавят безплатно съответната валута-черните перли. Всички играчи виждаме, особено последните месеци, как администрацията започна да пуска по малко руини, като почти всички с по 1 перла. На аукционите във всички сървъри се наблюдават странни аномалий, играчи 1-2-3-4 звезди, изкупуват най скъпите лотове на безбожни за съответния сървър цени..на всеки 5 часа наредени и купуват лот. Въобще не ме интересува колко милиона искат да спечелят собствениците месечно, никой не е длъжен да им плаща. Или предоставят нормални условия за игра ,спират да крият руините, пускат ги с перли и свитъци, или е крайно време вече държавните институций да се намесят и да спрът тази подигравка от страна на администрацията, към потребителите. Ако утре вземем да прочетем във вестниците, как еди кой си от еди коя си компания , за еди какво си, влязал за 50 години в затвора и 100 000 играчи направили иск срещу него да им плати 1 милиард долара, то аз съм първия дето ще му прати стотинки за кафе и 3-4 цигари. Тук обаче един лев няма да видят, каквито и тактики да използват.
ха ха аз виждам руина с примерно повече от 1 перла веднъж на 15-20 дни а искат да купуваме перли за куестовете-е това определено няма как да стане ако няма стимул от страна на администрацията,но те определено не се намесват и не ги интересува че губят играчи и съответно купуването на перли пада драстично,освен от тези дето разполагат с езерата :D
Burton
Магистър

#5 Мнение от Burton »

@rhyr1, нещо не ме разбра, казвам какви са наблюденията ми за появяването на перлите в руините, не казвам, че ТОВА е правилния начин...
rhyr1
Оръженосец

#6 Мнение от rhyr1 »

Твоя цвят е зелен и се различава от моя и на останалите. Следователно, много хора приемат всичко написано от теб, като чиста монета.....
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#7 Мнение от KrissIvanov »

нека правят постоянно акции да има перлички :) през тази акция изкарах перли колкото за 500 руини :lol:
RumenPetrov
Новобранец

#8 Мнение от RumenPetrov »

ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ СПОРА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦЙИТЕ НА ИГРАЧ НА ИМЕ ( thecrown ) това съм АЗ

и двамата сте абсолютно прави по отделно всеки сам за себе си - НО ТОВА НЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА
както съм казвал и преди ( всеки продукт ) предложен на Българският пазар трябва да се съобразява с ред нормативни актове и постановления на министерски съвет , И ТАЗИ ИГРА СЕ ЯВЯВА ПРОДУКТ но никои не си прави труда да я преработи за да е пригодна за Българският пазар.
причината е ясна - Българите са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛАКОМЙИ НА СВЕТА - вечно гладни за пари , и както е известно на всеки 'ГЛАДЪТ Е ПО СИЛЕН И ОТ ТОКА' - което показва ясно защо ( факаният сапорт ) на играта не прави нищо за да се подобрят условията на игра в сървара .

и както казваше на времето Петко Бучаров - ( ДА ама НЕ )
рано или късно шибания сървар ще остане без хора и тогава ( факаният сапорт ) ще гризне кожената тояжка .

и сега както правеше и преди ВАС един ваш бивш колега модератор следва първо предупреждение и блокиране за 1 ден - нищо чудно и ново .

само че се замислете се малоумници от сапорта до какво ще доведете сървара с вашата безотговорност и тъпанарските ви постъпки - това ли искате ?

сега вече може да ме блокирате - за да покажете колко сте жалки и безсилно прости за да разберете ТЪПОТИЯТА си

с УВАЖЕНИЕ : THECROWN
Burton
Магистър

#9 Мнение от Burton »

Скъпи THECROWN, както споменаха и по-нагоре, аз светя в зелено, да... И САМО толкова, аз нямам нищо общо нито с админите, нито със създателите на играта, а съм един обикновен играч като вас, за това ще помоля да не ме причислявате към групата на тези, които могат да променят нещо в играта. Моите задължения са да следя за спазването на добрия тон във форума и точно с това си задължение ще помоля най-учтиво да си спестиш обидите. Благодаря за което.
RumenPetrov
Новобранец

#10 Мнение от RumenPetrov »

А мога ли да разчитам на ВАС за съдействие , а именно да обърнете внимание на по вишестоящите от ВАС на това за което говоря .
Burton
Магистър

#11 Мнение от Burton »

те четат форума редовно, напълно са запознати със всичко, което пише, аз не мога да въздействам по никакъв начин на взиманите от тях решения, но това, което ми прави впечатление е, че единствено създателите на играта могат да направят промени, АКО решат, админите във всеки един сървър по света на играта се занимават предимно със следенето за мултиакаунти, аз съм със задача да следя форума, а решенията се взимат единствено от създателите, където аз вече нямам никаква връзка...
RumenPetrov
Новобранец

#12 Мнение от RumenPetrov »

създателя на играта е със седалище / централен офис / в германия
правих допитване - но не получих задоволителен отговор
за това се обръщам и към вас за съдействие / екипа който обслужва играта / на територията на република България
нека направят допитване и да помолят за промяна в платформата на играта на територията на страната ни , за всеки е ясно че това не е лесно и не се прави бързо , което не означава че е невъзможно .
това са няколко поправки които да се направят + един бинарен файл - толкова ли е трудно да се поиска това от създателите на играта
Aksas94
Капитан

#13 Мнение от Aksas94 »

Здравейте.
Всяка седмица,аз лично влагам перли в любимата си игра,но какво се случва в последният месец:
Една единствена руина съм намерила и била с 11 перли и един безсмислен свитък съм намерила,така при това положение аз не мога да се съглася,че когато се вкарват перли съответно тези перли дето ние ги купуваме се пускат в обръщение,или поне не и там където трябва да ги има :!:
Поради тази причина аз се обръщам към вас мили администратори и заявявам,че от мен една перла няма да видите!
На всички останали желая приятна игра ;)
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#14 Мнение от LCFDIVINE »

направо им съсипа деня на администраторите :cry:
скъсаха се от рев, заплатите им са под всякаква критика от този момент :(
Aksas94
Капитан

#15 Мнение от Aksas94 »

Иронията която влагаш е просто завидна :D
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Brankica
Новобранец

#16 Мнение от Brankica »

Хах да вярно!Това беше! :twisted:
Null
Магистър

#17 Мнение от Null »

Перли, руини, ала-бализми...

Ето как изглеждат през очите на нов играч:
1. питат го за избор как иска да играе. Той иска да играе играта, не друго. Ок, всичко е наред за момента.
2. Започва да развива проучвания. Първа изненада: има проучвания, които може да развие само срещу огромно (за неговите възможности) количество перли. 4-то ниво строителство - 500, 2-ро търговска гилдия - 500, 5-то шпионаж - 500, 3-то ниво колонизиране - 500. Това са проучвания, които влияят пряко на геймплея и силно ощетяват.
2. Проучвания като управление на героите - 1000 слагат една черта, която "free player" никога няма да може да премине, ако ще целия сървър да му изсипе всички руини на неговото ниво.
3. Новият играч си създава клан. Нова изненада - нивата се вдигат срещу голямо количество перли. Второ ниво иска скромните 100, които се вадят от някакви си 100 руини. И това при положение, че си ги намери и не му ги набият.

Разбирам системата да е направена така, че безплатно играещите да могат да играят нормално (във всички останали игри е така), а за някои допълнителни екстри да може да си платят платените играчи и тези екстри да им дадат някакво, но не и тотално предимство.

Аз лично не бих искал да се превърна в каса, която само да си мисли: "това ще ми струва еди-колко си, онова другото, трето, пето..." Не това са ми разбиранията за платен акаунт. Осъзнавате ли, че TOP 500 сте ги превърнали не в топ играчи, а в топ каси?
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#18 Мнение от LCFDIVINE »

"free player" може да си проучва до платеното ниво след което да се кротне :roll:
управление на героите и нов "free player" са 2 несъвместими "събития" и никой не го задължава да има повече от един герой :roll:
колкото и да медитирам не стигам до разбиране как след като се регистрирате за 10 дена искате да промените играта, направо е смешно...
rdy4fun
Оръженосец

#19 Мнение от rdy4fun »

Лично аз не съм дал и стотинка за тази игра.Късмет на място ,добри контакти и най-вече да си знаеш мястото нищо повече не ти трябва
Null
Магистър

#20 Мнение от Null »

rdy4fun, още колко други новодошли могат да получат това, което ти си получил?
iznenada
Новобранец

#21 Мнение от iznenada »

Burton написа:те четат форума редовно, напълно са запознати със всичко, което пише, аз не мога да въздействам по никакъв начин на взиманите от тях решения, но това, което ми прави впечатление е, че единствено създателите на играта могат да направят промени, АКО решат, админите във всеки един сървър по света на играта се занимават предимно със следенето за мултиакаунти, аз съм със задача да следя форума, а решенията се взимат единствено от създателите, където аз вече нямам никаква връзка...

ПОГЛЕДНИ СЕ
Прикачени файлове
ЕТО ОЩЕ
ЕТО ОЩЕ
iznenada
Новобранец

#22 Мнение от iznenada »

iznenada написа:
Burton написа:те четат форума редовно, напълно са запознати със всичко, което пише, аз не мога да въздействам по никакъв начин на взиманите от тях решения, но това, което ми прави впечатление е, че единствено създателите на играта могат да направят промени, АКО решат, админите във всеки един сървър по света на играта се занимават предимно със следенето за мултиакаунти, аз съм със задача да следя форума, а решенията се взимат единствено от създателите, където аз вече нямам никаква връзка...

ПОГЛЕДНИ СЕ
Прикачени файлове
ИДИОТИТЕ2.png
rhyr1
Оръженосец

#23 Мнение от rhyr1 »

За такова съобщение, можеш да получиш бан-мълчание за 3 дена. Но пък може и да не те баннат, понеже обидите към тях са заслужени. А и те на помияр не се обиждат, просто са си такива.
nikigod1973
Новобранец

#24 Мнение от nikigod1973 »

LCFDIVINE написа:"free player" може да си проучва до платеното ниво след което да се кротне :roll:
управление на героите и нов "free player" са 2 несъвместими "събития" и никой не го задължава да има повече от един герой :roll:
колкото и да медитирам не стигам до разбиране как след като се регистрирате за 10 дена искате да промените играта, направо е смешно...
Уважаеми LCFDIVINE, иронията която влагате е неуместна.Никой не иска да променя играта, а доколкото разбирам, да се внесе някакъв баланс и известен комфорт на средностатистическия играч.В тази връзка, искам да ви попитам, в колко браузер базирани игри сте играли(а аз съм играл достатъчно - OGAME, Булфлийт, Немексия, Хановете, Дракенсанг и т.н, и не само в български сървъри),запознати ли сте със игровите им схеми и наясно ли сте, че в тях този играч има реалния шанс, макар и минимален с нормални вложения да се изкачи на върха.Тук уви това е мисия невъзможна, прекалено много неща свързани с фин.средства, и то не малки.Основните приходи на една игра се формират от такива играчи, а не от да речем топ 20-30 на играта(да, там вложените пари не са малко, но след определен период спират, а с това теглене на средства може да се окажат минимални ), защото пар.поток от средностатистическия играч си върви всеки месец, с малки суми, но редовно като в тотото.Още много неща могат да се напишат, но няма смисъл.
Доколкото виждам, основната насоченост на собствениците е към руските сървъри и са прави.Там сумите които се вкарват са големи, едно повече население, друго и по-високи доходи на същото.Но това не трябва да е причина да се неглижират играчите от други държави.
csmanq4e
Новобранец

#25 Мнение от csmanq4e »

Моето мнение е ,че трябва да се предостави поне една нормална игра на играчите ,които не играят платено :)
Null
Магистър

#26 Мнение от Null »

csmanq4e, напълно съм съгласен. Броя перли в руините може леко да се ъпдейтне в полза на обикновенните играчи. Сървъра няма да загуби нищо от това. Нещо повече: колкото повече силни играчи free player са в играта, толко повече ще са мотивирани да си плащат тези, които не се справят чак толко добре, както и тези, които принципно искат да имат всички предимства в играта. Големият коз на тези, които си плащат е не че free player-a няма да може да си пусне 3-те героя или складовете на макс (да разчитате на подобни преимущества скъпи ми платени играчи е меко казано жалко). Силата идва от купуването на предмети. Там, в тежките битки ще надделява този, който си купи целия комплект брони или наддава за предмети. Там free players ще изостанат страхотно и няма да могат да се равняват с платените (тези от платените, които могат да играят, разбира се).
Хубаво е и цените на комплектите да слязат надолу, за да могат хората да си ги купуват. Не видях нито един силен играч от докладите в Таверната да си е купил пълен сет, да не говорим за последните 2-3. Това е абсурдно.

Администрацията трябва да се стреми популацията в сървъра на реални играчи, които играят постоянно, да се запазва и дори увеличава. Нещата, които са възможни да се купят, да са на приемливи евтини цени, което би генерирало качествено по-голям оборот, отколкото ако си стоят и никой не ги купува.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#27 Мнение от LCFDIVINE »

nikigod1973 написа:
LCFDIVINE написа:"free player" може да си проучва до платеното ниво след което да се кротне :roll:
Уважаеми LCFDIVINE, иронията която влагате е неуместна.Никой не иска да променя играта, а доколкото разбирам, да се внесе някакъв баланс и известен комфорт на средностатистическия играч.В тази връзка, искам да ви попитам, в колко браузер базирани игри сте играли(а аз съм играл достатъчно - OGAME, Булфлийт, Немексия, Хановете, Дракенсанг и т.н, и не само в български сървъри),запознати ли сте със игровите им схеми и наясно ли сте, че в тях този играч има реалния шанс, макар и минимален с нормални вложения да се изкачи на върха.Тук уви това е мисия невъзможна, прекалено много неща свързани с фин.средства, и то не малки.Основните приходи на една игра се формират от такива играчи, а не от да речем топ 20-30 на играта(да, там вложените пари не са малко, но след определен период спират, а с това теглене на средства може да се окажат минимални ), защото пар.поток от средностатистическия играч си върви всеки месец, с малки суми, но редовно като в тотото.Още много неща могат да се напишат, но няма смисъл.
Доколкото виждам, основната насоченост на собствениците е към руските сървъри и са прави.Там сумите които се вкарват са големи, едно повече население, друго и по-високи доходи на същото.Но това не трябва да е причина да се неглижират играчите от други държави.
играл съм достатъчно, когато успеете в новите версии на империяонлайн, доходи, гилдии и т.н. (всички от версия 4 и боклуците им по-нагоре особено) да се сравняваш с топ играчите ми се обадете наборе, относно сървърите USA е много по-скъп от всички останали, явно визират населението, както казваш, в крайна сметка техна си работа, успех в борбата, прави сте за масите но явно така са си преценили
MarioRalicaBlag
Новобранец

#28 Мнение от MarioRalicaBlag »

Точно това ето сега на мен ми трябват 500 перли за да изуча науката за да създам 5ти град от къде да ги избия като откривам едва по 1 2 руини на 2 3 дни и се са 1* с по 1 перла е как да стане набих пари в играта да купувам перли за задачите и каква е файдата повече няма да платя и 1ст. за перли и скоро сигурно ще се откажа от играта колкото и да не ми се иска
Null
Магистър

#29 Мнение от Null »

MarioRalicaBlag, събираш армия за руини 2 или 3 звезди и започвш да чистиш всеки ден. Трябва да нападаш мин. по 10-12 пъти на ден, за да върви нормално събирането на перли. :)
Покажи силата на free players, не си давай парите залудо. Ако много държиш да дадеш пари, ще се наядем и напием с тях.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”