Откуп на герой
-
- Новобранец
Откуп на герой
Плениха ми героя за втори път. Първият сам се върна, защото изчезна играча. Сега дадох по-малък процент на загуба и той бе пленен. Питах за откупа но отговор няма. Чрез проучване видях стойности, но от къде да направя откупа и как да съм сигурен, че героят ще бъде освободен.
-
- Новобранец
Re: Откуп на герой
Виж прати по един смс на колегите от клана и героя ти ще се освободи. Срещу още по един ще му направим и застраховка против пленяване!!!
-
- Оръженосец
В Тъмницата стойността на героя се вижда в зърно и желязо, срещу които притежателят на героя може да го откупи. Количеството ресурси зависи от нивото на героя.
Възможността героят да бъде откупен зависи само от притежателя му (негов заместник не може да го откупи).
Притежателят на героя вижда списъка на своите пленени герои в таба „Откуп на герой” в сграда «Дипломатически корпус», стойността на откупа на героя, името, класата и нивото на своя пленен герой, а също владението и потребителското име на завоевателя.
Стойността на откупа се отразява с 10% данък. Плененият герой влиза в лимита на героите на своя притежател (не му позволява да наеме нов герой взамяна на пленения). Притежателят не може да уволни героя си преди той да е бил освободен или откупен. След изплащането им ресурсите, с изключение на данъка, се прехвърлят във владението, където се намира героят. Тогава героят се връща с мисия „Бягство” в столицата на своя притежател.
-
- Новобранец
Благодаря за отговора. Задължен съм.