руини
-
- Магистър
руини
Защо няма руини 5-то и 6-то ниво ? От два дена насам намирам по 2 или 3 руйни които да бия а всичко останало е от 1-вони 2-ро ниво руини ! Ако някой си мисли че може да се издържа армия с по 3 руини на ден може да се гръмне . Нови играчи НЯМА и сигурно няма и да има за това направете нещо по въпроса с руините , повече свитъци или повече възможности за отмяна на кодекса на честта ! Не знам но трябва бързо да се деиства от админите
-
- Магистър
Re: руини
Ако админите не са разбрали това е въпрос и се чака съответен отговор за него не само от мен !
-
- Магистър
MitkoBG написа:след като само ти се оплакваш не смяташ ли, че има нещо нередно?
Митак , ти от кога стана админ ! Може да се види в квадрант еди кои си , поле еди кое си колко руини на какъв интервал ги дава и какви , в съседните кралства е същото ! Залят съм от фъстъци но не и от такива на моето ниво , не играя играта от вчера за да се жалвам туко така за това остави чичковците да кажат аджеба какво става и защо се получава така около моето кралство . Още 5 човека от моите съюзници имат същия проблем !
-
- Магистър
Аз не съм админ, но ще си позволя да ти отговоря, дано приемеш отговора ми. А той е от личен опит, т.е. това ми се случва за втори път при мен, дори и в момента. Много проучватели търсят там където си търся стандартно, но... Аз нямам намаляне на времето им на проучване след турнир, т.е. проучвам си с нормална скорост и при само 3 руини в едно кралство, аз не намирам нито една голяма, какво се оказва ? Мой съсед си проучва с увеличена бързината на проучвателите, намира руините преди мен, взима ги, моите минават след него и НИЩО, нормално да е нищо. Той е изчистил, започва ново проучване, на мястото на старите са излезнали нови, той пак ги намира преди мен и пак ги взима и т.н. и т.н. Надявам се, че ме разбра. И аз първия път като се случи бях в недоумение, но онзи ден самия съсед ми се похвали как ме вижда, че проучвам руина, която той вече взима...
Та не е въпроса в това, че ги няма, имате си някои съседи с бързи проучватели...
Та не е въпроса в това, че ги няма, имате си някои съседи с бързи проучватели...
- Maksimus
- Оръженосец
Burton написа:Аз не съм админ, но ще си позволя да ти отговоря, дано приемеш отговора ми. А той е от личен опит, т.е. това ми се случва за втори път при мен, дори и в момента. Много проучватели търсят там където си търся стандартно, но... Аз нямам намаляне на времето им на проучване след турнир, т.е. проучвам си с нормална скорост и при само 3 руини в едно кралство, аз не намирам нито една голяма, какво се оказва ? Мой съсед си проучва с увеличена бързината на проучвателите, намира руините преди мен, взима ги, моите минават след него и НИЩО, нормално да е нищо. Той е изчистил, започва ново проучване, на мястото на старите са излезнали нови, той пак ги намира преди мен и пак ги взима и т.н. и т.н. Надявам се, че ме разбра. И аз първия път като се случи бях в недоумение, но онзи ден самия съсед ми се похвали как ме вижда, че проучвам руина, която той вече взима...

"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт.
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
-
- Магистър
Ммммммммммм не, въпроса е НЕ че иман бърз комшия който вършее на ред ! Всяка руина в кралството , която намирам е 2-ка ! Една изсчезва и тъкмо си мисля че е време на 5-ца или 6-ца ии пак намирам 2-ка ,имам 5 2-ки и една 1-ца. Това е което ме кара да мисля че системата цикли . Благодаря за отговора но не мисля че е това .Burton написа:Аз не съм админ, но ще си позволя да ти отговоря, дано приемеш отговора ми. А той е от личен опит, т.е. това ми се случва за втори път при мен, дори и в момента. Много проучватели търсят там където си търся стандартно, но... Аз нямам намаляне на времето им на проучване след турнир, т.е. проучвам си с нормална скорост и при само 3 руини в едно кралство, аз не намирам нито една голяма, какво се оказва ? Мой съсед си проучва с увеличена бързината на проучвателите, намира руините преди мен, взима ги, моите минават след него и НИЩО, нормално да е нищо. Той е изчистил, започва ново проучване, на мястото на старите са излезнали нови, той пак ги намира преди мен и пак ги взима и т.н. и т.н. Надявам се, че ме разбра. И аз първия път като се случи бях в недоумение, но онзи ден самия съсед ми се похвали как ме вижда, че проучвам руина, която той вече взима...
Поздрави, Иван
Последно промяна от liolioDemon на 24 Окт 2013, 23:38, променено общо 1 път.
-
- Оръженосец
Че няма руини е факт за което и аз се тормозя с проучването но уви нищо не намират.Мога от опит да кажа,че в тези кралства където играчите са с ниско звание може да се намери руина 5* или 6* и обратното,а че има по бързи съседски проучватели няма как да знам
-
- Магистър
Аз лично също недоволствам от многото малки руини, но откакто намалиха живота им е доста по-добре. Да, в кралството, което съм до вчера имаше 7 малки, в граничещите с мен имаше по 5-6 и въпреки всичко се оцелява...
Днес видях, че при мен две са си "умрели", което беше много добре и веднага изскочи 5-ца. Оцелява се, просто иска повече проучване и то не само на едно кралство.
Днес видях, че при мен две са си "умрели", което беше много добре и веднага изскочи 5-ца. Оцелява се, просто иска повече проучване и то не само на едно кралство.
-
- Магистър
Прав си , не се играе а се оцелява ноо играта вече се отпуши за щастиеBurton написа:Аз лично също недоволствам от многото малки руини, но откакто намалиха живота им е доста по-добре. Да, в кралството, което съм до вчера имаше 7 малки, в граничещите с мен имаше по 5-6 и въпреки всичко се оцелява...

- KrissIvanov
- Магистър
ами не виждам къде е прословутият проблем със руините какво ви пречи да си заплатите бърз проучвател аз примерно съм със бърз проучвател и ми намира постоянно облаги затова че ако се замислите да я играеш безплатно файдата е нулева