обновление

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
PROTOSS
Новобранец

обновление

#1 Мнение от PROTOSS »

Здравейте !
Въпроса ми е следния :
Кога ще обновите версията на мобилното приложение на играта за андроид ?

През мобилното приложение не действат новите неща които предлага играта което е много некоректно!
Не работят подземните казарми , също така не можем да преминаваме от горния в подземния свят , не може да пускаме проучватели да проучват подземния свят от мобилното приложение което много спъва в новия турнир , навика от пътешественика ( Универсални бегачи ) дава грешка когато се ползва от мобилното приложение .
Да не говорим че пуснахте задача за 2 артефакта от новия сет , а не пуснахте нова поредица задачи за да изпълним тази задача и са молим на платени задачки с скормни сумички за да не я провалим .... ( да вмъкна че повечето акаунти са стари и сме минали повечето поредици задачи , което прави невъзможно завършването на новата задача за новия сет, което е малко несправедливо новите играчи имат по голяма шанс да получат 2та нови арта от колкото старите играчи които вече нямат много задачи и се налага да наливат куп пари за да получат и те новостите).
Също така и задачите за фракционен рейтинг не излизат , един приятел вече мина една дузина задачи и не му се появява поредицата от фракционен рейтинг задачите и започавам да си мисля че и там има бъг ....
Хайде моля ви поработете малко над тия неща ! Започвам да си мисля че сървъра вече оставен на произвола на съдбата и на никой не му дреме че все още вкарваме пари и се опитваме да играем нормално ! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”