Здравейте, Администрация...
Вече не знам как учтиво мога да изразя отвращението си от вашата некомпетентност и от вашата наглост, безочие, егоизъм и крайна несериозност. Дори и да не ви е основно задължение, мисля че сте длъжни на повечето активни играчи да предоставяте поне малко забавление, а не само да лапате пари и да щракате с пръсти.
Доста пъти съм пускал чистене за 300 перли. След чистенето минават точно 30 минути и първите проучватели са открили 2-3 малки руини, след това стават десетки, докато петиците и шестиците /да не говорим за 7-ци, хаха/ са винаги толкова ограничени, все едно вътре в тях криете хиляди перли... Поне нека злато да имаме, за да храним армиите си бе, ненаситници прости... не за нещо друго, щом сте се хванали на хорото - играйте го до края, недейте да правите такива к*рвенски номера, че е трагично смешно, осъзнавате ли го...
Поне направете така, че като се пуснат 300 перли за чистене, да има 1-2 седмици, хората да се наситят на руини и да се кефят на играта... не ви искаме езера, не ви искаме граали /то се е видяло, че всяка една стотинка и перла трябва да влиза в скапаните ви джобове/, но поне НЯКАКВО удоволствие да изпитаме от играта...
Та... тъй като заглавието на категорията е "Задай въпрос", моят въпрос е: "Докога ще се подигравате по тоя нелеп и отвратителен начин?"
Проблемът с малките руини????
-
- Новобранец
-
- Капитан
Re: Проблемът с малките руини????
БАКАР е икономически сървър, май някой не е разбрал, когато се е регистрирал. В началото доста хора направихме грешката с големите армии
Сега е време и по-бавните да се реорганизират 

- wanted5
- Новобранец
Привет
,според мен няма значение какъв е сървара...Бакар и Архон са само два от поне десет активни
и аз поне не виждам някаква разлика в който и да е освен в сървар Веном където има герой разрушител.
Но в който и сървар да играе човек като му спрът руините ще почне да буксува и да се нерви яко.
А пък за перлите в руините явно никой не смее и да пише
преди около
3 години в Архон изкачха редовно шестици с по 50-90п и явно това е останало като някакъв мит
но пък по него време имаше и по около 600- 700 играча онлаин плътно.

и аз поне не виждам някаква разлика в който и да е освен в сървар Веном където има герой разрушител.
Но в който и сървар да играе човек като му спрът руините ще почне да буксува и да се нерви яко.
А пък за перлите в руините явно никой не смее и да пише

3 години в Архон изкачха редовно шестици с по 50-90п и явно това е останало като някакъв мит
но пък по него време имаше и по около 600- 700 играча онлаин плътно.
- wanted5
- Новобранец
Общо взето си е пределно ясно липсата на руини и перлите в тях не е в администрацията ами в играчите които играят
в дадения сървар...малко играчи = малко руини.
А аз лично без да имам каквито и да било претенции за разбирач в играта мога да дам само един съвет
съживете форума, има супер интересни стари теми за всеки нов играч.
Като например как се бият руини 1-4н + съвети за защитита атака и тн тн.
в дадения сървар...малко играчи = малко руини.
А аз лично без да имам каквито и да било претенции за разбирач в играта мога да дам само един съвет
съживете форума, има супер интересни стари теми за всеки нов играч.
Като например как се бият руини 1-4н + съвети за защитита атака и тн тн.
-
- Капитан
Не е важен колко е броя на играчите, а колко постъпления има за собствениците на играта. То е ясно, че всеки нов сървър в началото носи повече постъпления на собствениците от так има и перли в руините. Но след като се изпълнят началните куести, които изискват перли, после сървърите замират. Перлите се вкарват от новите играчи, а както се вижда в повечето сървъри нови играчи почти не влизат. Затова след НГ като пуснат нов сървър, ще слеят БГ сървър с някой друг.