Какво смятате да правите със сървър едно?
-
- Новобранец
Какво смятате да правите със сървър едно?
Въпроса ми е към администрацията. Защо целенасочено всички перли от сървър едно се пренасочват към втория? Каква е целта?
Ще спомена и няколко факта. На сървър едно от юни е нямало нито едно езеро, на сървър две обикновено са над 15, но никога под 10. При граловете картинката е същата. И всичко това е на фона на почи два пъти повече играчи в сървър едно. Резултата е около 4000 играчи напуснали сървъра за няколко месеца.
Всичко това очертава едно целенасочено обезлюдяване на първия сървър. Надяваме се на коректено обяснение, защото ако сте отписали сървъра го кажете, ще си отидем без да досаждаме. В краина сметка играта си е ваша и може да сте решили сами да си я играете, а ние ще се оправим някак. Игри в нета много.
Ще спомена и няколко факта. На сървър едно от юни е нямало нито едно езеро, на сървър две обикновено са над 15, но никога под 10. При граловете картинката е същата. И всичко това е на фона на почи два пъти повече играчи в сървър едно. Резултата е около 4000 играчи напуснали сървъра за няколко месеца.
Всичко това очертава едно целенасочено обезлюдяване на първия сървър. Надяваме се на коректено обяснение, защото ако сте отписали сървъра го кажете, ще си отидем без да досаждаме. В краина сметка играта си е ваша и може да сте решили сами да си я играете, а ние ще се оправим някак. Игри в нета много.
-
- Капитан
Re: Какво смятате да правите със сървър едно?
Администрацията няма да ти отговори, но аз ще ти кажа няколко неща:
Жорко, га яде кюфтетата не рева, а сега ревеш? Хубаво ти беше да цоцаш по 2 езера наведнъж, но дойде време да се почувстваш като онези 80% от играчите, които никога не са държали езеро. За създалата се ситуация не обвинявай само администрацията, а и такива като твоя ментор Марк, които докато можеха, теглеха кеш от сървъра. Как тогава да остават достатъчно перли за езера, граали и архируини? Вкарвайте пари и ще има перли,а не само да очаквате другите да вкарват, а вие да точите езера.
Сори, ама дойната крава вие я заклахте. Остана бикът. Сега сучи от него мъжко мляко!
Жорко, га яде кюфтетата не рева, а сега ревеш? Хубаво ти беше да цоцаш по 2 езера наведнъж, но дойде време да се почувстваш като онези 80% от играчите, които никога не са държали езеро. За създалата се ситуация не обвинявай само администрацията, а и такива като твоя ментор Марк, които докато можеха, теглеха кеш от сървъра. Как тогава да остават достатъчно перли за езера, граали и архируини? Вкарвайте пари и ще има перли,а не само да очаквате другите да вкарват, а вие да точите езера.
Сори, ама дойната крава вие я заклахте. Остана бикът. Сега сучи от него мъжко мляко!
-
- Новобранец

-
- Новобранец
Благодаря ви за вниманието момчета, но не към вас е въпроса. Вие сте песимисти, но аз все си мисля че заслужаваме коректен отговор селед толкова години верни клиенти на играта. Благодаря ви, че все още и вие сте тук и има някаква интига на сървъра. Относно хората които теглят перлите и обезкървяват сървъра мисля, че повечето ги изгонихме. Аз на тях, да ме извиняват им викам "Професионални клошари". Това са хора обиколили десетки сървъри с единствената цел да източат някое левче. Нещо повече, сега голяма част от тях са в с2 и имено това ми е непонятно как на сървър където 90% от играчите са там, за да теглят има толкоз перли, а тук никакви.
-
- Новобранец
Какви песимисте сме?Ние сме си чисти реалисти...ясно е че перли в руините няма да има,езера да не говорим,свежа кръв(нови играчи)абсолютна криза.Кви тегления,кви левчета?Ще останат играчи които да играят само и единстно за удоволствие и кеф(такива като мен).
Сигурно пиша за последно,защото доста подобни теми съм изчел във форума,теми и въпроси на които още не отговорено.Искам да завърша с нещо което е лично мое мнение.
Първо:Гледайте си здравето защото то е по-важно от всичко.
Второ:Готините хора си остават готини хора,без значение дали играеш с тях или си пиеш кафето(или ракията).Същото се отнася и за цървулите.
ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!
Сигурно пиша за последно,защото доста подобни теми съм изчел във форума,теми и въпроси на които още не отговорено.Искам да завърша с нещо което е лично мое мнение.
Първо:Гледайте си здравето защото то е по-важно от всичко.
Второ:Готините хора си остават готини хора,без значение дали играеш с тях или си пиеш кафето(или ракията).Същото се отнася и за цървулите.
ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!
Последно промяна от a77iLa на 05 Окт 2015, 18:41, променено общо 2 пъти.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Има един момент който пропускате, а това са новите играчи които са основния приход за кинти на собствениците, всички те се записват във втория сървър а не в първия, по обясними причини, никой не харесва монополистите, лафки мафки, примери много.
А тези на които им викаш професионални клошари, ти не си ги изгонил, ти избра лесния начин и се съюзи със тях, те не са двама човека, както се опитваш да го изкараш, а и всичките им подопечени, защото крушата не пада по-далеч от дървото, това са хората ''ИЗДОИЛИ'' най-стабилно играта от както съществува, хората които вместо да довършите когато можехте, ти и Марк им се нагъзихте!
Политиците ни пускат по пързалката постоянно, медиите ни лъжат постоянно, но и в игрите да се лъжем идва в повечко, не знам защо изобщо задаваш въпрос на който знаеш отговора.
А тези на които им викаш професионални клошари, ти не си ги изгонил, ти избра лесния начин и се съюзи със тях, те не са двама човека, както се опитваш да го изкараш, а и всичките им подопечени, защото крушата не пада по-далеч от дървото, това са хората ''ИЗДОИЛИ'' най-стабилно играта от както съществува, хората които вместо да довършите когато можехте, ти и Марк им се нагъзихте!
Политиците ни пускат по пързалката постоянно, медиите ни лъжат постоянно, но и в игрите да се лъжем идва в повечко, не знам защо изобщо задаваш въпрос на който знаеш отговора.
-
- Новобранец
Хихи, дойде Видовден...
Бий хикса на клана и почвай наред - игра да става...
Иначе, перли има - и в английския, и във френския сървър - налазвайте там! (ако можете де)...

Бий хикса на клана и почвай наред - игра да става...
Иначе, перли има - и в английския, и във френския сървър - налазвайте там! (ако можете де)...

-
- Новобранец
Добре де, няколко пъти проверявах да не съм сгрешил нещо, но все това чета "Въпроса ми е към администрацията." и то съм го поставил съвсем в началото още. Ако правилно знам, нито един от отговорилите не е администратор!? А не съм задавал въпрос нито на малоумници, нито на олигофрени, нито на гейове, нито на никой друг освен администратор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Новобранец
Не знам какво ще правят но без езера не става ,аз не мога да си активирам премиума без тях .Кой сукал кой не не ме интересува особено друго ме е яд че не мога да си взема наградата вече пети месец.Да не говорим че руините излизат все по рядко, както не е за пренебрегване и факта че няма перли и на аукциона става лудница
-
- Новобранец
tonos написа:Добре де, няколко пъти проверявах да не съм сгрешил нещо, но все това чета "Въпроса ми е към администрацията." и то съм го поставил съвсем в началото още. Ако правилно знам, нито един от отговорилите не е администратор!? А не съм задавал въпрос нито на малоумници, нито на олигофрени, нито на гейове, нито на никой друг освен администратор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако можеше да четеш, щеше да знаеш, че за въпроси към администрацията има отделен раздел - този е за въпроси, на които могат да отговорят други играчи.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Аз пък само веднъж проверих, защото ми е достатъчно, и както и да го гледаме, не пишеш в правилния раздел, както каза колегата по-горе.tonos написа:Добре де, няколко пъти проверявах да не съм сгрешил нещо, но все това чета "Въпроса ми е към администрацията."
Въпросите към администрацията на на форума са по-надолу, а за въпроси към администраторите на играта се пише в самата игра, като отидеш в портала.
Тука можем да си отговаряме когато и както си решим, и това че отговора не ти харесва си е твой проблем не наш.
-
- Новобранец