Заклинание генератор на бурята

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Заключено
Съобщение
Автор
Аватар
BuriulArcon
Новобранец

Заклинание генератор на бурята

#1 Мнение от BuriulArcon »

Някой може ли да ми каже какво въобще хубаво има в ползването на това заклинание при положение, че всичко е в полза на този който те атакува,а не в полза на играча който го е активирал.Забавя всички мисии,все едно да искаш да си вкараш автогол.
Или аз не го разбирам добре за какво точно се ползва или това е най-тъпото заклинание в тази игра.
:roll: :twisted: :idea:
kaktyc
Капитан

Re: Заклинание генератор на бурята

#2 Мнение от kaktyc »

Ти не го разбираш. След време и опит ще разбереш колко е ценно.
Аватар
BuriulArcon
Новобранец

#3 Мнение от BuriulArcon »

Добре де, щом ти знаеш обясни по-подробно какъв е плюса от него,хем и други играчи,които не знаят да го научат.
zanishto
Новобранец

#4 Мнение от zanishto »

само да кажа че BuriulArcon играел от 4 години.....колко ли време ще му трябва да разбере ??!?!!? :D
Аватар
BuriulArcon
Новобранец

#5 Мнение от BuriulArcon »

Абе не се обаждай, където не ти искат мнението.
Вече разбрах как действа.Темата е приключена.
zanishto
Новобранец

#6 Мнение от zanishto »

Е много добре 4-5 години докато разбереш как действа ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Голям си ;)Като боговете къде те пазят от мен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
BuriulArcon
Новобранец

#7 Мнение от BuriulArcon »

Ти си в храма ми всеки ден мдааа :lol: , знаеш ли защо,защото си подмолен, стоиш си на 3* и само знаеш да лаеш като куче,знаеш ли колко като тебе плакаха - моля се да не срещам такова нищожество като теб,а ти се моли за жалката си душа :twisted:

Тези, които ме мразят,такива като теб "дребни душици" ;) са най-големите ми фенове :mrgreen: , защото си губят времето с празни приказки.Само можеш да ми дишаш прахта :lol: :lol: :lol: .Не се обиждам от хора, които не уважавам.Напълно си ми безинтересен.
Опитваш се да ме очерниш, но не знаеш колко много обичам черният цвят :) ;) :D

Когато мяташ кал по някого, помни - може и да не го уцелиш, но калта ще остане по ръцете ти!
zanishto
Новобранец

#8 Мнение от zanishto »

След 4-5години игра само мъдри мисли :)
След 4-5години игра Играч като теб 4* да храми играч 3*......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
След 4-5години игра да не знаеш генератор на бурята как се ползва и за какво ?!?!!? и пишеш колко си велик ;)Бъди велик и спри да ме храмиш О ВЕЛИКИ ИГРАЧО ;)
Аватар
BuriulArcon
Новобранец

#9 Мнение от BuriulArcon »

А ти щото си много умен :lol: и много мъдър :lol: за това нищо смислено не написа за вече закритата от мен тема.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Пич, Смешен Си!!И престани да спамиш!!

Не хаби думи за онзи, с когото е безполезно да се говори.

П.П.1 Между другото играя точно от 3 години може да се провери.Така,че не говори глупости.
П.П.2 Забранени са съобщения,които нямат отношение към темата на обсъждане,както и отклоняване от темата, зададена от автора.

"Злословието и клеветата нямаше да имат такава сила, ако глупостта не им проправяше път."

#10 Мнение от Burton »

Край на глупавия спор.
Заключено

Обратно към “Задай въпрос”