Скъпи колеги,
Знаем как се ебават с нас алчните душички от екипа на играта. Не е тайна за никого.
Това което ме притеснява е, защо и ние се ебаваме помежду си, наддавайки по лотове на които им остава по-малко от 5 минути до изтичането??? Залагам си главата, че при всяко подобно действие от страна на играч, тия от екипа получават масивен оргазъм!!! Няколко пъти вече ми се случва да ме наддадат на един и същ лот 3 или 4 пъти подред, по-малко от 5 минути преди да го спечеля. Хубаво, търг е, всеки има право да наддава, но дайте все пак да играем честна игра, да се обединим срещу алчността - остават по-малко от 15 минути, търсете друг лот, нека тогава държат руините празни, ако въобще има руини!
Ясно е, че има подставени играчи, но има и редовни, на които просто не им пука. Един ми вика - ми аз наддавам наред, какво ме интересува времето. Ако аз бях на мястото на екипа, на тоя щях да му дам безплатен премиум до живот!!! Пък знае ли се, може и да са му дали.
Приятна игра на всички и помнете, ако ние не си помогнем, няма кой!!! Екипа на играта не е тук да ни помага, те са тук за да изстискат и последната стотинка от джоба ни!!!
Аукциона...
-
- Новобранец
Re: Аукциона...
Добре бе пич, при положение, че остават 5 ми. (примерно) но цената на лота е ниска, защо да не пусна по-добра оферта от твоята и да се опитам да взема аз лота, ако е на далавера.
През деня за лот от 10 перли съм виждал оферти от по 2 800 000 + , а аз през ноща купувам на 1 100 000 (не винаги разбира се).
малко егоистично ми звучи от твоя страна да изискваш от играчите да ти оставят лотове на далавера, само защото ти остават 5 мин.
Нищо лично, просто изразявам мнение.Мен също са ме цакали с времето но това е играта.
През деня за лот от 10 перли съм виждал оферти от по 2 800 000 + , а аз през ноща купувам на 1 100 000 (не винаги разбира се).
малко егоистично ми звучи от твоя страна да изискваш от играчите да ти оставят лотове на далавера, само защото ти остават 5 мин.

Нищо лично, просто изразявам мнение.Мен също са ме цакали с времето но това е играта.

- redmad
- Новобранец
абе зарежете аукциона и правете армия 

- DONkoi72
- Новобранец
Е това е истината !redmad написа:абе зарежете аукциона и правете армия
Другият вариянт е да събираш доста злато