Житни нивя

Преди да създавате нова тема убедете се, че никой друг не е предлагал същата идея.
За целта използвайте търсачката на форума в раздел „Предложения и идеи“, а също Ctrl+F из страниците на раздела.
В този раздел мнения без полезно смислово натоварване могат да бъдат изтрити без предупреждение.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
radoslav111
Капитан

Житни нивя

#1 Мнение от radoslav111 »

Ето една идея - както има подземни нещица, направете и житни ниви, където добивът да е по - голям. Знам, че има степи, но за по - новите участници ще е приятно да се сдобият с такова външно владение, което може да бъде държано например 15 дни, а не 30.

Може да го направите като бета версия, да видите дали има интерес. =Р ;)
Medeq
Новобранец

Re: Житни нивя

#2 Мнение от Medeq »

radoslav111 написа: направете и житни ниви
Да, да още малко и тракторчета ще заискаш... бъркаш игрите нещо ми се струва. Играта е за бой, а не за фермерство. Основния ресурс се добива чрез грабежи на руини и други играчи, а като имаш злато в излишък, си купуваш каквото ти трябва през пазара т.е. жито. Всеки сюзерен с радост ще даде малки руини на новите играчи, защото за нялколко дни кралствата се насищат с малки руини. Относно добивните сгради - използват докато си направиш отряд да биеш руини 1* -после пречат.
Проблема на новите играчи не е в ресурса, а това че не слушат какво им се говори и не четат, нито енциклопедията, нито форума.
krager
Капитан

Re: Житни нивя

#3 Мнение от krager »

По принцип за нови терени могат да се пуснат и други земи освен твоята идея за житни нивя . Сметнах ,че няма смисъл да пускам нова тема тъй като така или иначе няма да се осъществи и все пак ето моите допълнителни идеи за нови терени - блата - там скоростта може да бъде намалявана ,за сметка на даден рес ,като златото да кажем , ледени земи -там проу4вателите могат да имат по големи шансове да измират ,за сметка на по голям брой мини /рудници/, подземията ,както са сега ,поне според мен могат да се доразвият -така и така има комплект артове за тях -защо например не се вкарат и 4удовища в някои ? /между другото има такива в др тип сървъри -ония подземия подобни на архируини -но идеята ми не е 4аак да са толкова като брой а по скоро като нивата на руините и по надолу /, защото сега някак си земята подземия стои на по заден план ...
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения и идеи”