Здравейте,
прави ми впечатление, че превода е изпъстрен с грешки, не знам дали сте давали сорса на преводаческа агенция, или сте го превеждали сами, но изглежда като превеждан през гугъл, което никак е говори добре за екипа на играта.
Тъй като имам преводаческа агения смятам, че бих могъл да съм полезен в това отношение. Ако проявявате интерес, моля не се притеснявайте да се свържете с мен.
Грешки
-
- Маршал
Re: Грешки
Здравейте.
Играта е преведена от дипломираните преводачи. За съжаление, в превода има отделни грешки, за което се извиняваме.
Но, както виждам, повечето грешки, които намират нашите играчи, са незначителни, обикновено те са на ниво стилистика или са допуснати по невнимателност.
Относно помощта - много ви благодаря от името на екипа, но администрацията на всички езикови версии на играта предпочита да поправя грешките и неточностите в превода постепенно, за което е създаден и този раздел на форума. Впрочем, ако нещо се промени - с удоволствие ще се свържем с вас.
Благодаря ви още веднъж!
Играта е преведена от дипломираните преводачи. За съжаление, в превода има отделни грешки, за което се извиняваме.
Но, както виждам, повечето грешки, които намират нашите играчи, са незначителни, обикновено те са на ниво стилистика или са допуснати по невнимателност.
Относно помощта - много ви благодаря от името на екипа, но администрацията на всички езикови версии на играта предпочита да поправя грешките и неточностите в превода постепенно, за което е създаден и този раздел на форума. Впрочем, ако нещо се промени - с удоволствие ще се свържем с вас.
Благодаря ви още веднъж!
-
- Новобранец
EDIT: <nodray> : Внимавайте с тона, при следващ подобен пост ще бъдете баннат за 24 часа от форума !!!
-
- Капитан
Не мисля,че е нужно да нападате Trayan така,дори и да превежда през гугъл той се старае максимално и много грешки в превода бяха поправени!Хубаво е да уважаваме усилията на другите да ни доставят удоволствие в играта!!!Аз също изказах подобно мнение в деня в ,който се регистрирах ,но и виждам усилията на разработчиците !!!Играта е невероятна и аз лично се радвам ,че има БГ сървър и с малко търпение от наша страна всичко ще си дойде на мястото!
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
- munnyto
- Магистър
EDIT: <nodray> : Внимавайте с тона, при следващ подобен пост ще бъдете баннат за 24 часа от форума !!!
نا أحب نوضري
موني
موني