Поздравяваме oiloil и Perco Архируината в Архон!

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Заключено
Съобщение
Автор
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Поздравяваме oiloil и Perco Архируината в Архон!

#1 Мнение от darko428 »

Играчите oiloil и Perco унищожил архируината със запас на черни перли 23661 в сървъра Век на изобилието: Архон.
Поздравяваме ги и очакваме подробното описание!
Аватар
Perco
Капитан

Re: Поздравяваме oiloil и Perco Архируината в Архон!

#2 Мнение от Perco »

Играчите и ситуациите в тази игра са уникални... Къде другаде непознат номер ще те събуди в 4 сабале с думите :"Имаш граал"! Или пък в 7:30 насред натоварено софийско кръстовище, където и мислите си не можеш да чуеш, пак непознат номер ще ти каже:" Брейва съм, 7-ца била ли си?"
285131002_544745980686754_6924680393140637495_n.jpg
285131002_544745980686754_6924680393140637495_n.jpg (42.97 KiB) Преглеждано 12331 пъти
Егати, най-брадясалия ми куест...А как се взима разстоянието до офиса, барабар със стълбите за норматив знаете ли?
Та подтичвам аз по коридорите с едничка цел до компютъра да се добера, ухилена до ушаците, зареждам МЛ и съм реди за кютек... 10 минути координация по телефон и съобщения с Oiloil , демек колегата по клан, у чийто двор се бяха намърдали дзверовете. Праща ми той сметката на неговите стратези за боя, ако всичко върви по план - пълна победа. Ръчкам и аз моите да планират боя , да не ме изложат – както изглежда, размазваме ги.
Screenshot_20220603_120246.jpg
За всеки случай подсилвам паладина с магийки, ма не много,че няма време. Ойла вика „Тръгвай ти първо,че си от далечната махала, аз ще те настигна“. Оглеждам редиците на армията и почвам да редя отряда. Повечко носачи,че планирам да ошушкаме до жълтица гадовете, най-добрите ми хора на кон и най-точните ми стрелци, разбира се не забравям и лазарета,че без ранени няма да мине. Строявам ги с героя, последни инструкции и заповеди и тръгват. Пускам сова до Ойла да знае къде ще е явката.
Ииии, най-после сядам да си изсърбам сутрешното кафе....

Ама нещо не ме свърта, все едно на кактус съм се кордисала....

Има няма пускам по едни пророци на руината, не че някой ще помогне на чудовищата там, обречени са,ама пусти навици....Гледам по едно време двата отряда са се намерили и вървят заедно. Ойла също е баял на героя си за здраве и сила, войниците са му надъхани и многобройни.
Screenshot_20220603_121430.jpg
Стана ми е жал за дзверовете, хъркат в развалините и попръдват за последно, не знаейки,че времето им изтича и съдбата им е решена.
Идва момента на истината, получавам вест от главнокомандващия – категорична победа в един рунд! И неговия подробен доклад :
Въпреки,че са били изловени по бели гащи, главния гад, героят Илиилас ,борейки се със зверско главоболие,следствие на махмурлук, е успял да отправи заклинанието Ужас и по този начин е вцепенил немалка част от двете армии.
Screenshot_20220603_120830.jpg
Тези,които не са се поддали на магията, бързо са се прегрупирали и са нанесли решаващия удар. Стрелци и кавалерия разделени на роти обкръжили ошашавените чудовища. Преминали укрепленията без жертви и с минимум такива попилели вражеските орди. Това, което следва, прави „Петък 13“ да прилича на анимационен филм, а Джейсън – на доброволец към Червения кръст. Огнените духове ,подвластни на огнената вода така и не успяли да овладеят фокуса и равновесието и ползата от тях била нищожна. Гигантските събирачи се втурнали към хазната и мазата на владението в опит да скрият ресурс и злато ,но напразно – адютантите прибрали повечето. Пазителят на оръжейната не могъл да се опази от гравитацията и припаднал в несвяст, снаражението се оказало малко и недостатъчно. Битката изнесли орки, гаргойли, иглозавъри и големи. Разделили се на флангове и вкарали цялата си свирепост и отчаяние в защита на останките. Над бойното поле се стелели пушеци, лешояди кръжали в очакване на края на битката и премятали наум рецепти от последния сезон на Хелс кичън! Крайници и карантия покрили бойното поле, глави се търкаляли като на тренировка на футболен отбор....Деца, не четете!!! Малкото оцелели скоро развели бели потници и се предали!
Screenshot_20220603_121009.jpg
След пълния разгром на чудовищата дори е останало време лечителите да ремонтират пострадалите,
Screenshot_20220603_114315_com.mlgame.mylands1.jpg
а магията постепенно отслабнала и вцепенените войници дошли в съзнание,
Screenshot_20220603_120612.jpg
в следствие на което, армиите се прибират с пълни редици войни,тези на Ойла даже са вербували ошашавени чудовища, доста плячка като ресурс и така желаните черни перли.
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
И чудоооо, съветника ми свети, цъкам го, някой си е изпълнил куеста и наградата го чакааа! Дължа по бира минимум на Брейва и Oiloil, че се сетиха за мен и споделиха тая битка!
Ииии, опппааааа, нов куест – да опиша това приключение и да взема бонус и арт! Та ето, дано ви хареса скромния ми творчески напън!
Последно промяна от Perco на 01 Юли 2022, 21:29, променено общо 4 пъти.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#3 Мнение от darko428 »

Трябва да публикувате скрийншот от самата битка.
Опишете разрушението по-подробно и колоритно.
Аватар
Perco
Капитан

#4 Мнение от Perco »

Ми сега? Скрийн шот на целия доклад от битката нямам как да направя, делнах го на две....
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
Columb
Новобранец

#5 Мнение от Columb »

Хубав и интересен разказ:)Браво и честито!
Аватар
Perco
Капитан

#6 Мнение от Perco »

Благодаря! :D Чакам и рецензията на критиците, белким сменя попрището, намеря издател и взема наградата! :D
Аватар
Perco
Капитан

#7 Мнение от Perco »

Мило журЕ, ке го биде ли разказа с награда или....? :roll:
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#8 Мнение от darko428 »

За съжаление историята не е редактирана.
Аватар
Perco
Капитан

#9 Мнение от Perco »

Напротив, е. Сега пак за пореден и последен път. Искахте колоритно и подробно - те ви те, толкова си мога. Не съм Толкин ,нито Джордж Р.Р Мартин ,че да ви описвам батални сцени със същия успех.Вероятно не мога да се сравнявам и с майстори на словото като вас. Ако щете я давайте наградата.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#10 Мнение от darko428 »

Раздадени награди, поздравления.
Заключено

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”