Куеста за шлема с 150 мисии
-
- Новобранец
Куеста за шлема с 150 мисии
Добре, аре сега ми обяснете как ще стане това, като през 2 дена ми дава куест с време и имам право на 6 ненаправени. Тия куестове струват перли, а в тоя етап -> пари. Сега ми изгоря шлема, защото не изпълних 6 такива куеста, а бях на 56 изпълнени.
Еми няма да ви дам пари. Няма как да стане да ме принуждавате още рано рано в играта да давам пари за тия куестове.
Вземете си оптимизирайте играта и дайте някакво равно начало за всеки, а след това мислете начини да ни взимате парите. Така по бих бил склонен да инвестирам в тая игра. В момента просто ми убивате желанието.
Еми няма да ви дам пари. Няма как да стане да ме принуждавате още рано рано в играта да давам пари за тия куестове.
Вземете си оптимизирайте играта и дайте някакво равно начало за всеки, а след това мислете начини да ни взимате парите. Така по бих бил склонен да инвестирам в тая игра. В момента просто ми убивате желанието.
-
- Магистър
Re: Куеста за шлема с 150 мисии
Не може да не даваш пари и да очакваш равно начало с другите, изглежда ми много нагло от твоя страна да искаш нещо подобно
Просто се примиряваш и това е, тоз шлем и аз го зарязах набързо, то като не вкарваш пари не можеш да го вземеш, особено ако си нов в играта 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Оръженосец
Мда.. и аз изтървах този шлем. Хубаво е че има доста мисии, които се опитват да те упътят в играта и да ти дадат насоки, обаче изглежда за "най-хубавото" си трябват реални пари. Много е глупаво да се наливат пари в игра още в началото й, при положение че тепърва се запознаваш с нея
А и едва ли има и някой герой, докато може да изпълни куест(става въпрос, че от рано се проваля самия куест, а ти нямаш още герой...)
Играя друга военна игра. Там реалните пари са критерий само за войска. Т.е. заради единия ресурс, с който изхранваш войската и бонус-добива му. Лошото е че и за да проучиш някоя наука на по-високо ниво, отново трябва да плащаш... Т.е. дори в простичките неща играчите нямат равен шанс
Нов съм още и се уча, но с това тази игра ме отказва малко по малко. Има замисъл, интересна е, но парите са много голям и ключов фактор.. Как ще я играя за удоволствие, когато след време някой, който си налива пари ми изгори селата? 

Играя друга военна игра. Там реалните пари са критерий само за войска. Т.е. заради единия ресурс, с който изхранваш войската и бонус-добива му. Лошото е че и за да проучиш някоя наука на по-високо ниво, отново трябва да плащаш... Т.е. дори в простичките неща играчите нямат равен шанс

-
- Оръженосец
Ако човек си направи сметка, този шлем си заслужава. Наистина - влагат се пари в играта, но това е НАЙ-ЕВТИНИЯ артефакт от 5-то ниво с който можете да се сдобиете. И ако използвате умно перлите, може да излезе и по-евтин. Най-голямата грешка на новобранците е , че пропускат първите куести за 50-100 перли, и после като дойде такъв за 400-500 а те са 4/6 на куеста за шлема им се струва много. Този шлем струва 200 000 перли, вие го взимате между 3 и 5 хиляди, не знам какво повече искате. Играта може да се играе и без шлема, въпрос на личен избор.
-
- Новобранец
Сори за старата тема, но... ако перлите на малките нива могат да се вадят, т.е. да се удовлетвори изискването от куеста, ок. В противен случай няма как да стане. Ние не пропускаме само малките куести, ние пропускаме всички куести с изискване на перли. И така ще е докато или ги вадим от руини/острови и т.н. - както може, или въобще няма да се занимаваме с тях. А тук ще си играете платено, колкото ви душа иска. Просто това трябва да се оказва още в началото, за да хората не си губят излишно времето.
-
- Оръженосец
Играта дава свободата да играете платено или безплатно. Всичко е изравнено, като единствената разлика е че платените играчи могат да вадят пари от играта. Предполагам очаквате да инвестирате нула и да започнат да валят пари от небето, но такъв филм няма. Избирате безплатния вариант, събирате перли и си взимате шапка когато станете пет звезди.
-
- Новобранец
Това ми е болната тема.Бях стигнал 146 изпълнени и изгорях по невнимание.МЪКА.
-
- Оръженосец
Стига си лъгал хората. Ти що не си купиш, нещо от таверната като комплект например. Той може да струва и 1м перли, пък играта да ни го дава само за 200к перли еи аман от тарикати.Antytrust написа:Ако човек си направи сметка, този шлем си заслужава. Наистина - влагат се пари в играта, но това е НАЙ-ЕВТИНИЯ артефакт от 5-то ниво с който можете да се сдобиете. И ако използвате умно перлите, може да излезе и по-евтин. Най-голямата грешка на новобранците е , че пропускат първите куести за 50-100 перли, и после като дойде такъв за 400-500 а те са 4/6 на куеста за шлема им се струва много. Този шлем струва 200 000 перли, вие го взимате между 3 и 5 хиляди, не знам какво повече искате. Играта може да се играе и без шлема, въпрос на личен избор.
Съвет, който му се дават пари в играта да го изпълнява, но не е нищо кой знае, какво тоя шлем после идват много куести с наука след като се стане съюзерен. Ако не му се дават пари на даден играч хич да не почва да изпълнява тия 150 мисии. Аз сега ще проваля куест и за 200 задачи. От играта не може да се самоиздържаш поне не и в началото освен ако не ти подарят някое езеро.
-
- Оръженосец
Защо да лъжа хората ? Факт е че за тези пари артефакт 5-то ниво не може да се вземе. Шлема си заслужава за изследванията, защото куестите с допълнителните изследователи са временно явление, и като умрат и станеш с 1000 изследователски точки, ще проучваш по 1 година алхимия, втори герой или граница за развитие на героя. Аз не говоря да давам пари за сетове от таверната, казвам че това е възможно най-евтиния артефакт 5-то ниво в играта, ако не ти харесва не го взимай, избора е личен на всеки играч.i1978 написа:Стига си лъгал хората. Ти що не си купиш, нещо от таверната като комплект например. Той може да струва и 1м перли, пък играта да ни го дава само за 200к перли еи аман от тарикати.Antytrust написа:Ако човек си направи сметка, този шлем си заслужава. Наистина - влагат се пари в играта, но това е НАЙ-ЕВТИНИЯ артефакт от 5-то ниво с който можете да се сдобиете. И ако използвате умно перлите, може да излезе и по-евтин. Най-голямата грешка на новобранците е , че пропускат първите куести за 50-100 перли, и после като дойде такъв за 400-500 а те са 4/6 на куеста за шлема им се струва много. Този шлем струва 200 000 перли, вие го взимате между 3 и 5 хиляди, не знам какво повече искате. Играта може да се играе и без шлема, въпрос на личен избор.
Съвет, който му се дават пари в играта да го изпълнява, но не е нищо кой знае, какво тоя шлем после идват много куести с наука след като се стане съюзерен. Ако не му се дават пари на даден играч хич да не почва да изпълнява тия 150 мисии. Аз сега ще проваля куест и за 200 задачи. От играта не може да се самоиздържаш поне не и в началото освен ако не ти подарят някое езеро.
-
- Новобранец
Какви са тези задачи, някой да подскаже, пише 150 задачи подред?
как да видя кои са задачите
- nodray
- Магистър
Ами задачите са ти куестовете можеш да ги видиш най-долу най в дясно на портрета на съветника ... Имаш задача да изпълниш 150 задачи подред, ясно е казано мисляOrenda написа:Какви са тези задачи, някой да подскаже, пише 150 задачи подред?

أنا أحب موني
نوضري
نوضري