Операция "Наказващата Десница" !?

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
ben0v
Оръженосец

Операция "Наказващата Десница" !?

#1 Мнение от ben0v »

Каква е наградата при изпълнението на 3-те етапа, какви са 2-ри и 3-ти етап, и заслужава ли си мъките?
enraged
Новобранец

Re: Операция "Наказващата Десница" !?

#2 Мнение от enraged »

Заслужава си. +100 учене, 300 войни, +7 дни платено, медалче :)
vladi3bg
Новобранец

#3 Мнение от vladi3bg »

Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително :)
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

vladi3bg написа:Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително :)
Може би сте сбъркал целта на атака: трябва да е "Разрушаване на сгради".
Иначе всичко е както в текста на задачата: 5 успешни аткаки, във всяка от които трябва да бъдат разрушени не по-малко от 3 сгради на противника.
Ако сте сигурен, че в случая всичко направихте правилно, а атаката не се отчете в брояча на куеста, прехвърлете отчета от битката на играча Trayan.
SCHICKSAL
Новобранец

#5 Мнение от SCHICKSAL »

vladi3bg написа:Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително :)
За разрушаването на сградите гледаш сградите, които са извън крепостните стени на града трябва да са най-малко 3 от един тип. Задаваш разрушаване на сгради и типа сграда, който ще буташ и готово.
"Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо"
Аватар
enrager
Новобранец

#6 Мнение от enrager »

Могат ли 3те етапа да бъдат изпълнени в рудник? Например атака за разрушаване/грабеж/отвличане отправена към рудник на противникова фракция ?
Kiko80
Оръженосец

#7 Мнение от Kiko80 »

не е възможно да се изпълнят първи части на този куест, за 2 седмици игра съм магистър, демек няма как да нападна някой по слаб (капитан например), а магистри наблизо няма. Остава само отвличането на роби от рудник или мина които пак не са в изобилие или изисква доста повече време от това което се два за изпълнение на куеста, освен това има ограничение от 2 нападения на 24 часа.
Е извинете но това са невъзможни куестове за изпълнение, а пък някак не е честно да изнудвате играчите по този начин.
SCHICKSAL
Новобранец

#8 Мнение от SCHICKSAL »

Варианта е да получиш куеста докато си оръженосец.
"Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо"
D3Hky
Магистър

#9 Мнение от D3Hky »

Не е задължително да си ограбил или отвлякъл роби, а просто да бъдат успешни атаките. А за разрушаването на сградите направо си дарих перлите. :))
Mizeria
Новобранец

#10 Мнение от Mizeria »

Здравейте
Какво е условието за да ми се появи тази мисия ... четох в руските форуми че трябва да се направи атака заедно със съюзник, да си магистър и да владееш 3 града.
До тук всичко съм изпълнил може би целта на атаките има някакво допълнение ?
didko1970
Магистър

#11 Мнение от didko1970 »

Mizeria написа:Здравейте
Какво е условието за да ми се появи тази мисия ... четох в руските форуми че трябва да се направи атака заедно със съюзник, да си магистър и да владееш 3 града.
До тук всичко съм изпълнил може би целта на атаките има някакво допълнение ?

куеста излиза на точно определено,така че спокойно-няма определени изисквания
когато си му е време ще се появи
Mizeria
Новобранец

#12 Мнение от Mizeria »

Звучи добре ... но в рамките на няколко дни вдигам 4* и тогава ще е още по трудно да го мина.
Все пак ще съм благодарен на по-конкретен отговор.
Sp1ro
Капитан

#13 Мнение от Sp1ro »

По-конкретно няма, правилно си ти каза човека, в една друга тема Trayan беше казал, че ако има условия, то само програмистите ги знаят (извинявам се ако съм объркал)
На мен ми излезе, мисля че на 2*
Играй си, ако трябва започни да изпълняваш някои изисквания пък може и да ти се появи изпълнен :D
Mizeria
Новобранец

#14 Мнение от Mizeria »

Открих ключа за мисията.
За тези които искат да знаят трябва да загубите битка за да се отвори независимо дали има жертви или не. Просто до сега не ме бяха нападали :)
didko1970
Магистър

#15 Мнение от didko1970 »

Mizeria написа:Открих ключа за мисията.
За тези които искат да знаят трябва да загубите битка за да се отвори независимо дали има жертви или не. Просто до сега не ме бяха нападали :)

Вярвай си,не е лошо.... :lol: :lol: :lol:
просто явно ти е дошло времето за тази задача
Mercurial
Оръженосец

#16 Мнение от Mercurial »

Искам да ви питам ако и двамата със съюзникът ми имаме този куест и извършим 3-тия етап заедно, ще го отчете ли като изпълнен и на двамата :?:
Mizeria
Новобранец

#17 Мнение от Mizeria »

независимо на кой етап или кой куест минавате се отчита на участниците в атаките но не забравяй че трябва да са покенени "съюзници" а не "съклановници"
Mercurial
Оръженосец

#18 Мнение от Mercurial »

Мерси за отговора :)
Warrick
Новобранец

#19 Мнение от Warrick »

И аз съм на 3тата мисия и съм първо ниво. Доколкото разбрах може да се бутат згради само отвън но не и вътре в замака, а около мен няма такива дето имат външни згради и не играят.
Dominal
Новобранец

#20 Мнение от Dominal »

аз съм на етап 2 иска роби.
отиваме със съюзника взимаме роби(само аз взимам той праща наемник)нищо не отчита
трябва ли да съм с героя нищо немога да разбера
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”