Операция "Наказващата Десница" !?
-
- Оръженосец
Операция "Наказващата Десница" !?
Каква е наградата при изпълнението на 3-те етапа, какви са 2-ри и 3-ти етап, и заслужава ли си мъките?
-
- Новобранец
Re: Операция "Наказващата Десница" !?
Заслужава си. +100 учене, 300 войни, +7 дни платено, медалче 

-
- Новобранец
Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително 

-
- Маршал
Може би сте сбъркал целта на атака: трябва да е "Разрушаване на сгради".vladi3bg написа:Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително
Иначе всичко е както в текста на задачата: 5 успешни аткаки, във всяка от които трябва да бъдат разрушени не по-малко от 3 сгради на противника.
Ако сте сигурен, че в случая всичко направихте правилно, а атаката не се отчете в брояча на куеста, прехвърлете отчета от битката на играча Trayan.
-
- Новобранец
За разрушаването на сградите гледаш сградите, които са извън крепостните стени на града трябва да са най-малко 3 от един тип. Задаваш разрушаване на сгради и типа сграда, който ще буташ и готово.vladi3bg написа:Малко помощ за 3-тия етап ако може, понеже не мога да го зацепя как точно да го направя, пуснах една атака със съюзника ми и не я призна. Ако може без да правим спам, а някой да обясни точно и ясно как трябва да се направи. Мерси предварително
"Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо"
- enrager
- Новобранец
Могат ли 3те етапа да бъдат изпълнени в рудник? Например атака за разрушаване/грабеж/отвличане отправена към рудник на противникова фракция ?
-
- Оръженосец
не е възможно да се изпълнят първи части на този куест, за 2 седмици игра съм магистър, демек няма как да нападна някой по слаб (капитан например), а магистри наблизо няма. Остава само отвличането на роби от рудник или мина които пак не са в изобилие или изисква доста повече време от това което се два за изпълнение на куеста, освен това има ограничение от 2 нападения на 24 часа.
Е извинете но това са невъзможни куестове за изпълнение, а пък някак не е честно да изнудвате играчите по този начин.
Е извинете но това са невъзможни куестове за изпълнение, а пък някак не е честно да изнудвате играчите по този начин.
-
- Новобранец
Варианта е да получиш куеста докато си оръженосец.
"Единственото, от което има нужда злото, за да тържествува, е добрите хора да не правят нищо"
-
- Магистър
Не е задължително да си ограбил или отвлякъл роби, а просто да бъдат успешни атаките. А за разрушаването на сградите направо си дарих перлите.
)

-
- Новобранец
Здравейте
Какво е условието за да ми се появи тази мисия ... четох в руските форуми че трябва да се направи атака заедно със съюзник, да си магистър и да владееш 3 града.
До тук всичко съм изпълнил може би целта на атаките има някакво допълнение ?
Какво е условието за да ми се появи тази мисия ... четох в руските форуми че трябва да се направи атака заедно със съюзник, да си магистър и да владееш 3 града.
-
- Магистър
Mizeria написа:Здравейте
куеста излиза на точно определено,така че спокойно-няма определени изисквания
когато си му е време ще се появи
-
- Новобранец
Звучи добре ... но в рамките на няколко дни вдигам 4* и тогава ще е още по трудно да го мина.
Все пак ще съм благодарен на по-конкретен отговор.
Все пак ще съм благодарен на по-конкретен отговор.
-
- Капитан
По-конкретно няма, правилно си ти каза човека, в една друга тема Trayan беше казал, че ако има условия, то само програмистите ги знаят (извинявам се ако съм объркал)
На мен ми излезе, мисля че на 2*
Играй си, ако трябва започни да изпълняваш някои изисквания пък може и да ти се появи изпълнен
На мен ми излезе, мисля че на 2*
Играй си, ако трябва започни да изпълняваш някои изисквания пък може и да ти се появи изпълнен

-
- Новобранец
Открих ключа за мисията.
За тези които искат да знаят трябва да загубите битка за да се отвори независимо дали има жертви или не. Просто до сега не ме бяха нападали
За тези които искат да знаят трябва да загубите битка за да се отвори независимо дали има жертви или не. Просто до сега не ме бяха нападали

-
- Магистър
Mizeria написа:Открих ключа за мисията.
Вярвай си,не е лошо....

просто явно ти е дошло времето за тази задача
-
- Оръженосец
Искам да ви питам ако и двамата със съюзникът ми имаме този куест и извършим 3-тия етап заедно, ще го отчете ли като изпълнен и на двамата 

-
- Новобранец
независимо на кой етап или кой куест минавате се отчита на участниците в атаките но не забравяй че трябва да са покенени "съюзници" а не "съклановници"
-
- Оръженосец
Мерси за отговора 

-
- Новобранец
И аз съм на 3тата мисия и съм първо ниво. Доколкото разбрах може да се бутат згради само отвън но не и вътре в замака, а около мен няма такива дето имат външни згради и не играят.
-
- Новобранец
аз съм на етап 2 иска роби.
отиваме със съюзника взимаме роби(само аз взимам той праща наемник)нищо не отчита
трябва ли да съм с героя нищо немога да разбера
отиваме със съюзника взимаме роби(само аз взимам той праща наемник)нищо не отчита
трябва ли да съм с героя нищо немога да разбера