nqmam geroi

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
moni1668
Новобранец

nqmam geroi

#1 Мнение от moni1668 »

imam zada4i koito nemoga da izpunq za6toto nqmam geroi dori i nagradi nemoga da si vzimam zaradi tova kakuv e toq geroi i az li go pravq ili sled oprdleno vreme se polu4ava ?? mn slojna mai stava igrata i imam misiq za saiuz a neznam kak da se saiuzq s nkoi kato ne poznavam nikoi i pak mi pi6e 4e nqmam geroi molq pomognete miiiii
ulio
Оръженосец

Re: nqmam geroi

#2 Мнение от ulio »

За герой ти трябва построена Таверна, за което ти е нужна наука «Управляване на героите», и освен това да притежаваш званието Сюзерен (500 000 000 точки рейтинг - демек няма да стане днес или утре). Така че за герой има да си поиграеш доста. Виж в енциклопедията на играта - там е обяснено доста добре.
Относно мисията за съюза - то вътре в мисията си пише:
Задача: Изучете науката "Дипломация", постройте Дипломатически корпус и сключете съюз
Просто прати писма на съседите около теб да видиш кои е активен и дали има желание да се съюзите и си готов. После предполагам че може да развалиш съюза.
moni1668
Новобранец

#3 Мнение от moni1668 »

mnogo blagodarq sega razbiram za6to tezi igri sa za muje xixix ni6to 6te se nau4a :) predpolagam 4e geroini nqma xaxax
Bcolt
Оръженосец

#4 Мнение от Bcolt »

Всъщност има женски и мъжки модели :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”