На прощаване (Общите приказки по темата продължават тук)

Тук може да се приказва за каквото се иска.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
i1978
Оръженосец

На прощаване (Общите приказки по темата продължават тук)

#1 Мнение от i1978 »

ramidora написа:Много са ми интересни подобни по детски наивни и лишени от всякаква информация изказвания
Това, което показвате, този "Архон" е първият официален сървър на играта и съществува от 3 години
Този сървър е Алма матер на играта
Решихте да ми дадете за пример Руската школа ли ? Няма нужда, хората като мен добре са запознати с нея.
Защо не опитахте да се регнете в Английски, Немски , Испански... и т.н. международни сървъри и тях да ни дадете за пример ?
Защо не опитахте да станете член на местен клан в някой от международните сървъри и да споделите опита си ?
На всякъде същата тази Руска школа владее международните сървъри
Клановете в които има някакво местно присъствие са между 6-то и 10-то място в класациите
Във всички международни сървъри, клановете с изцяло местни участници са под 19-то място в класациите
Знаете ли там каква е разликата в рейтинга между първите 5-6 клана (които не воюват помежду си) с останалите участници ? Катастрофална
Идете първо в някой от международните сървъри, станете член на местен клан, поиграйте няколко месеца и тогава изказвайте мнение отнасящо се до подтисничество и узурпация

На мен лично ми се иска да вярвам, че след 3 години и нашия Архон ще заприлича поне малко на Руския
Но, за да се случи това са нужни повече хора, които да имат желание, да отделят повече време, да вложат повече мисъл в играта и развитието си
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Направо ми иде да се разплача. ;) То като гледам как е тръгнало тука май май верно е пред закриване играта говоря за версията и в България. 3500 активни почти нито един кандидат за ученик. И то говориме за чисто нова игра едва от септември миналата година е пусната у нас с претенции за най-добра игра за незнам си коя година.
Аватар
djedai
Капитан

Re: На прощаване

#2 Мнение от djedai »

Решихте да ми дадете за пример Руската школа ли ? Няма нужда, хората като мен добре са запознати с нея.
Я ни разкажи за опита си в немския сървър да се посмеем малко. :lol:
didko1970
Магистър

Re: На прощаване

#3 Мнение от didko1970 »

заради тоя немски сървър,гледаме тука да няма руски буклуци...
а покрай тях,и наши консуматори на руско юнашко мляко...
сървърчето трябва да се изчисти от буклука
Публикувай отговор

Обратно към “ФЛУУД”